Videó: amikor Pest Krisztián átejtette Illés Bélát és bevarrta 40-ről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.01. 13:41
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. 2003-ba megyünk vissza, amikor Pest Krisztián az újonc PMFC-ben csodagólt lőtt a bajnoki címvédő MTK ellen.

Az elmúlt héten remekbe szabott gólt szerzett a kezdőkörből a Fehérvár ellen a zalaegerszegi Babati Benjámin, felidézve ezzel Pest Krisztán 17 évvel ezelőtti, kicsit közelebbről eleresztett, de hasonlóan nagy gólját az MTK–PMFC mérkőzésről (azon a meccsen pályára lépett a pécsieknél Babati zalaegerszegi edzője, Márton Gábor is). Babati Benjámin, felidézve ezzel Pest Krisztán 17 évvel ezelőtti, kicsit közelebbről eleresztett, de hasonlóan nagy gólját az MTK–PMFC mérkőzésről (azon a meccsen pályára lépett a pécsieknél Babati zalaegerszegi edzője, Márton Gábor is).

A 2003–2004-es idényt remekül kezdte az újonc Pécs, hiszen előbb ikszelt Fehérváron a Vidivel (1–1), majd megverte a Békéscsabát, a 3. fordulóban pedig 0–1-ről fordított a bajnok MTK otthonában. A pécsiek mindkét gólját Pest Krisztián szerezte, aki a második gólja előtt egy esernyőcsellel becsapta Illés Bélát, majd úgy 45 méterről hatalmas lövést zúdított a hazai kapuba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik