Videó: amikor Dzsudzsák megszerezte pályafutása első NB I-es gólját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.22. 11:33
A DVSC NB II-es labdarúgócsapata a kedd délutáni edzését megelőzően jelenti be a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs szerződtetését – múltidézőnkben a szélső első magyarországi, bajnoki gólját elevenítjük fel.

Dzsudzsák Balázs az első NB I-es meccsét 2005. április 4-én, az MTK ellen játszotta, amikor a DVSC hazai pályán 3–0-ra győzött. Az első gólját egy évvel később, a kilencedik élvonalbeli bajnokiján lőtte a Diósgyőrnek egy kontra végén. Az volt az első bajnokija, amelyen végig is játszotta a 90 percet. A Loki Dzsudzsák találatával már 2–0-ra vezetett, végül 3–3-as döntetlennel zárult a találkozó.

Dzsudzsák első NB I-es gólja

Dzsudzsák eddigi pályafutása során 48 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, legutóbb Újpesten 2007 novemberében (Újpest–DVSC 1–1), a magyar élvonalban 14 gólt szerzett, legutóbb 2007 októberében, a REAC elleni, idegenbeli 4–0-s debreceni siker alkalmával talált be, és azon a meccsen gólpasszt is adott (arról a meccsről sajnos nem találtunk felvételt a videómegosztókon).

Dzsudzsák Balázst a kedden 16.45 órakor kezdődő nyilvános edzésen mutatja be a DVSC – az edzésről az NSO Tv élőben jelentkezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik