Vasas: újabb játékos hosszabbított Angyalföldön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 08:18
null
Szivacski Donát (balra) 2025-ig szóló szerződést írt alá (Fotó: vasasfc.hu)
A héten már a második szerződéshosszabbítást jelentette be csütörtökön a Vasas labdarúgócsapata: Vida Máté után a védő Szivacski Donát is új szerződést kötött.

 

 

Szivacski Donát 2015 júliusában, 18 évesen igazolt a Vasashoz a Kecskemét együttesétől, most pedig 2025. június 30-ig írt alá új szerződést – adta hírül a vasasfc.hu.

Szivacski az elmúlt hét év alatt összesen 151 bajnoki mérkőzésen játszott a Vasasban: ebből 43 alkalommal az NB I-ben és 108-szor az NB II-ben. A 25 esztendős jobbhátvéd az előző idényben alapembernek számított az angyalföldieknél, hiszen a 38 bajnoki fordulóból 37 mérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget.

Keretünkben Szivacski Donát az a játékos, aki megszakítás nélkül legrégebben viseli a Vasas Futball Club mezét.Lojalitása mellett egyre javuló teljesítményének köszönhetően, valamint a benne rejlő további potenciál reményében 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk jelenlegi leghűségesebb játékosunk szerződését” – nyilatkozta a hosszabbítás kapcsán a vasasfc.hu-nak Nagy Miklós sportigazgató.

Örülök, hogy sikerült szerződést hosszabbítani a klubbal, hiszen mindenképpen itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat, főleg úgy, hogy feljutottunk az NB I-be. Remélem, hogy jól fogunk szerepelni az élvonalban, bizakodó vagyok az új szezont illetően. A célom, hogy sikeres legyen a csapat és minél többet játsszak” – fogalmazott Szivacski Donát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők: Deutsch László
(Puskás Akadémia), Géresi Krisztián (Mol Fehérvár FC), Novothny Soma (Anorthoszisz – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Zimonyi Dávid (ZTE), Baráth Botond (szabadon igazolhatóként, legutóbb Budapest Honvéd), Dombó Dávid (szabadon igazolhatóként, legutóbb Kisvárda)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Bánfalvi Dániel (Komárom VSE), Kleisz Márk (III. Kerületi TVE), Murka Benedek(FC Ajka), Rétyi Róbert (Szentlőrinc), Vernes Richárd (ETO FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Komáromi György (Puskás Akadémia)
Távozók:
Viczián Ádám (szabadon igazolható), Tóth Bence (szolnoki kölcsön után Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Kovács Milán (szegedi kölcsön után Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Iyinbor Patrick(Ferencváros)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Birtalan Botond
(III. Kerületi TVE – kölcsön után lejár a szerződése), Balajti Ádám, Bobál Gergely, Kleisz Márk, Szatmári Lóránd, Vernes Richárd

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik