Vasas: Oenning nem zárja ki, hogy jönnek még játékosok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 15:35
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas vezetőedzője, Michael Oenning a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a csapat eddigi felkészüléséről, és már a jövőbe is tekintett.

„Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a játékosok hozzáálltak a felkészüléshez – mondta Oenning a vasasfc.hu-nak. – Amiben nagyot fejlődtünk, az a taktikai felkészültség, ez az utóbbi edzőmérkőzéseken látható is volt. Sokat javult a támadó- és védekező játék egyensúlya is. Több gólt lövünk, mint eddig, és a védekezésben a stabilitásra törekszünk.”

A szakember elmondta, hogy a felkészülés további szakaszában a játékelemek gyakorlása kerül előtérbe, és szeretné, hogy az összes labdarúgó megmutassa magát, kiharcolva ezzel a kerettagságot. A csapat viszont nem biztos, hogy csak a jelenlegi futballistákra számíthat.

„Nem zárom ki, hogy jönnek még játékosok. Távozók az ismerteken kívül valószínűleg már nem lesznek. Akik jelenleg itt vannak, teljes erőbedobással vesznek részt a munkában.”Oenning a vasasfc.hu-nak. – Amiben nagyot fejlődtünk, az a taktikai felkészültség, ez az utóbbi edzőmérkőzéseken látható is volt. Sokat javult a támadó- és védekező játék egyensúlya is. Több gólt lövünk, mint eddig, és a védekezésben a stabilitásra törekszünk.”

A szakember elmondta, hogy a felkészülés további szakaszában a játékelemek gyakorlása kerül előtérbe, és szeretné, hogy az összes labdarúgó megmutassa magát, kiharcolva ezzel a kerettagságot. A csapat viszont nem biztos, hogy csak a jelenlegi futballistákra számíthat.

„Nem zárom ki, hogy jönnek még játékosok. Távozók az ismerteken kívül valószínűleg már nem lesznek. Akik jelenleg itt vannak, teljes erőbedobással vesznek részt a munkában.”

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Manjrekar James
(kanadai, DVTK), Vaskó Tamás (Békéscsaba)
Kölcsönbe érkezők: Sallói Dániel
(Sporting Kansas City, kölcsönben Swope Park Rangers – Egyesült Államok), Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (Siófok), Gál Mátyás (Siófok, ?), Murka Benedek (Siófok), Tamás László (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Bajner Bálint (Paks), Lencse László (Puskás Akadémia, legutóbb Újpest, kölcsönben), Székely György (Paks)
Távozók: Milos Adamovics (szerb, FK Radnik Szurdulica – Szerbia), Grúz Tamás (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Hermány Bence (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Christian Müller (német), Danijel Romic (horvát, érdeklődnek iránta: Hapoel Katamon Jerusalem – Izrael), Tamás László (Balmazújváros)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Korcsmár Zsolt (Lech Poznan – Lengyelország), Vida Máté (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik