Vasas: Mohamed Remili biztos nem játszik a Kaposvár ellen

Vágólapra másolva!
2010.04.09. 18:44
Holnap délután Kaposváron vendégszerepel a Vasas labdarúgócsapata. Gianni Dellacasa vezetőedző szerint hatékony támadójátékkal rendelkezik az angyalföldiek szombati ellenfele, ráadásul Mohamed Remili játékval továbbra sem számolhat az olasz szakember. Erről a vasassc.hu számolt be.

„Segítőimmel igyekeztünk jól feltérképezni leendő ellenfelünket. Jól szervezett, egységes csapat vár ránk, tudjuk, hogy nagyon hatékony támadójátékuk és a középpályán is rendelkeznek kiváló kvalitású labdarúgókkal. Persze mint minden csapatnak nekik is vannak gyengéik, megpróbáljuk majd ezeket kihasználni. A hírek szerint jó talajú pályán játszhatunk majd, fontos, hogy megbecsüljük a labdát, és megfontolt játékkal tudjunk helyzeteket kialakítani" – mondta Dellacasa.

„Gáspár József teljesen felépült sérüléséből, így ő tagja  a mérkőzésre készülő keretnek, viszont továbbra sem egészséges Mohamed Remili. Bár néhány edzésen már részt vett, de még további kezelések várnak rá, így legjobb esetben is csak jövő hétvégén lesz majd hadra fogható."

A szombaton, 18 órakor kezdődő mérkőzésre készülő keretben Végh, Bartos, Balog, Kincses, Mileusnic, Gáspár, Oscar, Kovács G., Katona, Bakos, Bosi, Dobric, Pavicevic, Divic, Mundi, Majoros, Benounes és Hrepka kapott helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik