Vasas: „megvan a pénz mindenre”, Lázok és Dobrics is maradhat

Vágólapra másolva!
2010.06.25. 07:32
Bár a Vasas labdarúgócsapatát nem támogatja titkos mecénás – ahogy azt különböző szurkolói fórumok tudni vélik – az angyalföldi klub ügyvezető elnöke, Markovits László a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, rengeteget dolgoznak, ennek köszönhetően mindenre megvan a pénz. Így könnyen lehet, hogy Lázok Jánost és Szasa Dobricsot sem kell eladnia a klubnak.

„Most is csak annyit ígérünk, amennyit biztosan meg tudunk adni a hozzánk csábított futballistáknak. Nem titok, rengeteget dolgozunk, de a jelek szerint megvan az eredménye, hiszen minőségi átigazolásokról számolhatunk be. Megvan a pénz mindenre, ettől függetlenül továbbra is azon vagyunk, hogy tőkeerős tulajdonost találjunk" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a Vasas ügyvezetője, Markovits László, miután a klub tegnap bejelentette Ferenczi István szerződtetését.

Korábban szó volt arról, hogy Lázok János és Szasa Dobrics is távozhat a klubtól, ám az angyalföldi vezetők leszögezték, áron alul semmiképpen sem engedik el a két labdarúgót, akikért ugyan bejelentkezett a Debrecen, de jelen állás szerint könnyen lehet, hogy mégis maradnak a Vasasnál.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik