Vasas: Komjáti András veheti át Giovanni Dellacasa helyét

Vágólapra másolva!
2010.10.07. 07:14
null
Komjáti András harmadszor lehet a Vasas trénere <br />(Fotó: Németh Ferenc)
A Vasas labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;nak vezetői tegnap jelentett&eacute;k be, hogy megk&ouml;sz&ouml;nt&eacute;k a csapat olasz vezetőedzőj&eacute;nek, Giovanni Dellacas&aacute;nak a munk&aacute;j&aacute;t, &eacute;s ma m&aacute;r be is mutatj&aacute;k az ut&oacute;dj&aacute;t. A Nemzeti Sport inform&aacute;ci&oacute;i szerint Komj&aacute;ti Andr&aacute;s veheti &aacute;t a szakmai munka ir&aacute;ny&iacute;t&aacute;s&aacute;t.

A Vasas vezetői ma délben jelentik be, ki veszi át a csapat irányítását. Erre a legnagyobb esélye az ősvasasos Komjáti Andrásnak van.

A szakember – aki a Vasasban csúcstartó a játszott NB I-es mérkőzések számát tekintve – korábban már kétszer is ült a piros-kékek kispadján, az 1999–2000-es szezonban bronzérmet nyert a bajnokságban és kupadöntőig jutott a csapattal.

„Valóban megkeresett Markovits elnök úr, de abban maradtunk, hogy majd csütörtökön dől el, hogy velem mással képzelik-e el a Vasas jövőjét" – mondta a Nemzeti Sportnak az edzőjelölt.

„Mindenesetre ha rám esik a választás, megtiszteltetésnek veszem, és örömmel látnék munkához. De várjunk még ezzel..."

Információink szerint Komjáti mellett Aczél Zoltán, Supka Attila és Varga István neve is szóba került. A legutóbbi négy mérkőzését elveszítő Vasas mindössze a 13. helyen áll az élvonalban, hasonlóan rossz formában csak a szintén edzőt váltó KTE-Ereco és Szolnoki MÁV FC van.

EDZŐ(LE)VÁLTÁSOK AZ ÉLVONALBAN, 2010–2011

július 23. (egy héttel a bajnoki rajt előtt), Szombathelyi Haladás: Róth Antal, helyette Csertői Aurél

szeptember 27., Kecskeméti TE-ERECO: Urbányi István, helyette Losonczi László és Szabó István (ideiglenesen)
október 4., Szolnoki MÁV FC: Vágó Attila, helyette ?
október 6., Vasas: Giovanni Dellacasa, helyette ?

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik