Vasas: „Ha ez a fiatal társaság együtt marad…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 19:31
Hangya Szilveszter, a Vasas fiatal labdarúgója felépült sérüléséből, így csapattársaival együtt vághat neki a nyári alapozásnak.

„A combhúzódásom már teljesen meggyógyult, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy a hétfőn kezdődő felkészülést együtt végezhessem csapattársaimmal” – mondta az angyalföldi klub honlapjának Hangya Szilveszter, aki sérülése miatt az NB I legutóbbi idényének utolsó három, a bennmaradás kiharcolása szempontjából kulcsfontosságú fordulójában már nem állhatott csapata rendelkezésére.Hangya Szilveszter, aki sérülése miatt az NB I legutóbbi idényének utolsó három, a bennmaradás kiharcolása szempontjából kulcsfontosságú fordulójában már nem állhatott csapata rendelkezésére.

„Még kétéves szerződés köt a Vasashoz, nagyszerűen érzem magam a csapatban, a szurkolóink csodálatosak – folytatta a bal oldali védő. – Ha ez a fiatal társaság együtt marad, szép eredményeket érhetünk majd el. Nagyon bízom abban, hogy az új bajnoki idényben már nem a kiesés ellen fogunk harcolni, és sikerül a tabellán néhány helyet előbbre lépnünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik