Vasas: a klubnál a mennyiség helyett a minőség a fontos az átigazolásokban

Vágólapra másolva!
2011.06.20. 18:40
A Vasas hivatalos honlapján erősítette meg, hogy szerződtetik a Pápáról távozó Bárányos Zsoltot, és a klub ügyvezetője, Erdős László közleménye szerint ezzel folytatódik az az elv, hogy a mennyiség helyett a minőség a fontos az átigazolásoknál.

„Lisztes Krisztián távozása után nem sokkal máris megszületett az eredmény pótlására. Gyors egyeztetéseket követően Bárányos Zsolt, a magyar mezőny egyik legjobb, legtechnikásabb, a labdarúgás és a pályán nyújtott teljesítmény iránt legelkötelezettebb játékosa érkezik a Vasas csapatához. A kitűnő játékos a tervek szerint két évre szerződik csapatunkhoz. Jokics és Kulcsár Dávid után, Bárányos átigazolásával folytatódik az előre elhatározott folyamat, mely szerint nem mennyiséget, hanem minőséget, célirányosan posztokra kinézett, a siker és a teljesítmény érdekében elkötelezett labdarúgókat kell a Vasas színeiben látni az elkövetkezendő szezonban" – olvasható Erdős László közleményében.

VASAS-HÍD
Érkezett: Milos Jokics (szerb, Szolnoki MÁV FC), Kulcsár Dávid (Ferencváros, végleg), Bárányos Zsolt (Pápa)
Távozott: Németh Norbert (?), Kulcsár Dávid (Ferencváros, kölcsönből vissza), Ponczók Csaba (Videoton FC, kölcsönből vissza), Présinger Ádám (Videoton FC, kölcsönből vissza), Rezes László (Debreceni VSC, kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Debreceni VSC, kölcsönből vissza), Szimeon Hrisztov (macedón, ?), Csedomir Pavicsevics (szerb, ?), Goran Arnaut (szerb, ?), Németh Gábor (Kecskeméti TE-Ereco)
Akivel tárgyalnak: Présniger Ádám (Videoton FC), Ponczók Csaba (Videoton FC), Szilágyi Péter (Debreceni VSC), Gulyás Máté (Rákospalotai EAC), Koós Gábor (Budaörs), Radvány Dávid (szlovákiai, DAC – Szlovákia), Vitalijs Melnicenko (lett, Szolnok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik