Ultimátum Csertőiéknek: két meccsen négy pont kell

Vágólapra másolva!
2010.10.10. 17:34
null
Csertői alatt már nagyon inog a kispad (Fotó: NS-archív)
Az Újpest és a Siófok elleni labdarúgó NB I-es bajnokin négy pontot kell szereznie a Haladásnak, ellenkező esetben a játékoskeretben és a szakmai stábban is változások lesznek – írja a szombathelyihaladas.hu. A Haladás vezetőségének ultimátuma szerint tehát ha a következő két mérkőzés egyikét elveszíti a zöld-fehér klub, Cserzői Aurél vezetőedzőnek nagy valószínűséggel távoznia kell.

„A szereplésünk nem ad okot arra, hogy stabilnak tartsam a pozíciómat" – nyilatkozta Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője a tegnapi, Kecskeméttől 1–0-ra elveszített magyar bajnokit követően.

A szakvezető jól érezte: a mai napon a zöld-fehér klub ultimátumot fogalmazott meg a csapat felé, amelyben a következő két bajnoki mérkőzésen négy pontot szeretne. Ellenkező esetben úgy vélik, hogy „változtatni kell a szakmai stábon". Nem kell jóstehetségnek lenni, ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy ha nem lesz meg a várt négy pont, távoznia kell a vezetőedzőnek.

A kívánt egységek megszerzése azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak. A Haladás ugyanis 9 forduló után a 16 csapatos élvonal utolsó helyén szerénykedik. Nyeretlenül, a négy döntetlenjének köszönhetően négy ponttal...

Ezt a „mennyiséget" kellene megdupláznia a csapatnak, amely szombaton az Újpest otthonába látogat, majd egy hét múlva a Siófokot fogadja. A Megyeri úton semelyik csapat számára sem egyszerű pontot, pontokat szerezni, a Balaton-partiak pedig az utóbbi időben remek formában futballoznak.

kerdes=Ön szerint megszerzi-e a négy pontot a következő két mérkőzésén a Haladás?|opcio1=Igen.|opcio2=Nem.|
cikkertekelo_szavazas
cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd

 

A HALADÁS VEZETŐSÉGÉNEK SAJTÓKÖZLEMÉNYE

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata rendkívül rosszul kezdte a 2010–2011-es bajnoki szezont.

Az eddigi rossz szereplésért a vezetők, a szakmai stáb és a játékosok mindannyian felelősök.

A Szombathelyi Haladás számára létfontosságú az NB I-es tagság megőrzése a következő szezonra is.

Az elkövetkező két mérkőzésen a csapatnak minimum 4 pontot kell szereznie. Amennyiben ez nem történik meg, szükségszerű a változtatás, változtatni kell a szakmai stábon, és változtatni kell a játékoskereten is!

 

Szombathelyi Haladás Kft.

Szombathely, 2010. október 10.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik