Újpest: Zsótér Donát elismerte a Vasas érdeklődését

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 12:11
null
Zsótér Donát távozhat Újpestről, miután a nyáron lejár a szerződése (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
A Nemzeti Sport Online már januárban jelezte, hogy több újpesti játékos, köztük Zsótér Donát is szerepel az NB II-es Vasas kiszemeltjei között. A középpályás most elismerte az angyalföldi érdeklődést.

 

Bár egyelőre azt sem tudni, mikor fejeződik be a 2019–2020-as idény a labdarúgó NB I-ben, illetve hogy mikor folytatódik, az biztos, hogy a következő átigazolási időszakban sokat változhat az Újpest FC kerete.

Úgy hírlik, több lejáró szerződésű labdarúgó kapott már ajánlatot, köztük Zsótér Donát is. A középpályás a Nemzeti Sport megkeresésére elismerte, érdeklődött iránta a Vasas is, de egyelőre csak az biztos, hogy a nyáron lejár a szerződése.

Korábban jeleztük, hogy Zsótér mellett az angyalföldiek a nyártól ugyancsak szabadon igazolható Litauszki Róbertet, valamint Koszta Márkot is hívják, utóbbinak viszont még nem jár le a szerződése Újpesten. Az NB II-ben 3. helyen álló Vasas a télen Feczesin Róbertet csábította el a lila-fehérektől.

Az Újpest FC vasárnap bejelentette, hogy a nyáron szerződtetett izlandi Aron Bjarnasont hazájába adta kölcsön a Valur Reykjavíknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik