Újpest: velük készülnek az MTK elleni meccsre – fotók

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.31. 21:39
null
Ifistákkal készül az Újpest az MTK elleni bajnokira (Fotó: facebook.com/Újpest FC)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC a koronavírusos megbetegedések miatt több ifjúsági játékossal a csapatban lesz kénytelen kiállni vasárnap az MTK elleni bajnokin, miután a kék-fehérek nem egyeztek bele a halasztásba. A kialakult helyzettel kapcsolatban a lilák kapusa, Banai Dávid üzent a klub Facebook-oldalán, és a klub edzésképeket is megosztott azokról a fiatalokról, akikkel a mérkőzésre készülnek.

 

„Személy szerint bennem, és akik még így maradtunk, olyan motiváció van, hogy holnap ezzel a csapattal akár háborúba is el tudnék indulni – fogalmazott az Újpest FC Facebook-oldalán Banai Dávid, a csapat kapusa. – Azok a játékosok is felállnak holnap a pályán, akik még sérüléssel küzdenek, de tudták, érezték, hogy most muszáj ott lenniük, lesz, ami lesz. A fiatalokat Szakály Peti vette a szárnyai alá, hiszen nemhogy NB I-es tapasztalatuk nincs, még a nagycsapattal sem edzettek soha. Senkit sem akarok cserben hagyni, a játékosok, a szakmai stáb, a harcostársaink, értük és a szurkolóinkért, akik rengeteg támogató üzenetet küldtek nekünk, értük megyünk fel a pályára. Ezúton is szeretném megköszönni az ifiknek, az NB III és az U19 szakmai stábjának a segítséget, hiszen egész héten csapattársak, edzők nélkül, fizioterapeuta nélkül voltunk, és ők szó nélkül jöttek, segítettek nekünk. Engedjétek meg, hogy innen kívánjak jobbulást azoknak a csapattársaknak és stábtagoknak is, akik súlyosabb tünetekkel küzdenek, és nektek pedig az mondom, vegyétek nagyon komolyan ezt a vírust... Egyáltalán nem játék.”

A klub Facebook-bejegyzésből, és a poszthoz csatolt, az Újpest edzésén készült képekből kiderül, hogy Banai és az említett Szakály mellett az első csapatból Stieber Zoltán, Bacsa Patrik, Nikola Mitrovics, Junior Tallo, Nemanja Antonov, Lirim Kastrati, Petar Gigics és Branko Pauljevics is feltűnt. Az Újpest arról nem adott tájékoztatást, kiknek kell biztosan kihagyniuk a vasárnapi mérkőzést, így csak találgathatnak a drukkerek, kikkel áll ki csapatuk az MTK ellen.

 

Banai Dávid üzenete:
Személy szerint bennem, és akik még így maradtunk, olyan motiváció van, hogy holnap ezzel a...

Közzétette: Újpest FC2020. október 31., szombat

 

NB I
9. FORDULÓ

16.00: Újpest–MTK Budapest (Tv: M4 Sport+) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik