Újpest: több poszton is bevethető játékossal kötöttek profi szerződést

Vágólapra másolva!
2022.01.25. 11:12
A 2003-as születésű Varga György Balázs profi szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC-vel – számolt be róla a klub hivatalos oldala.

A mostanibajnoki kiírásban NB III-as csapatunkban 18 találkozón léphetett pályára, ahol háromszor volt eredményes. Kiváló játéktudásának köszönhetően a felnőttkerettel edzethetett az elmúlt időszakban, és teljesítménye meggyőzte a szakmai stábot, így a mai nappal aláírta első profi szerződését” olvasható az újpestiek honlapján, ahol hozzátették, új középpályásuk több poszton is bevethető. A mostanibajnoki kiírásban NB III-as csapatunkban 18 találkozón léphetett pályára, ahol háromszor volt eredményes. Kiváló játéktudásának köszönhetően a felnőttkerettel edzethetett az elmúlt időszakban, és teljesítménye meggyőzte a szakmai stábot, így a mai nappal aláírta első profi szerződését” olvasható az újpestiek honlapján, ahol hozzátették, új középpályásuk több poszton is bevethető.

„Tízéves korom óta szurkolok az Újpestnek, mivel a bátyám ekkor került a klubhoz. Ezért is nagy öröm számomra, hogy itt írhattam alá első profi szerződésemet. Azért fogok dolgozni, hogy már a tavasszal fontos tagja legyek a csapatnak, és ismét pályára léphessek az NB I-ben” ezt már Varga György Balázs nyilatkozta, miután szignózta élete első profi kontraktusát.

Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója, valamint a frissen szerződtetett Varga György Balázs (Fotó: Újpest)
Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója, valamint a frissen szerződtetett Varga György Balázs (Fotó: Újpest)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik