Újpest: szerződést hosszabbított a rutinos magyar középpályás

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.30. 10:12
null
Szakály Péter hosszabbított az Újpesttel (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján bejelentette, Szakály Péter meghosszabbította szerződését a lila-fehérekkel.

A 34 esztendős volt válogatott futballista 2019 nyarán a Puskás Akadémiától igazolt az Újpesthez, amelynek színeiben 45 NB I-es mérkőzésen lépett pályára (ebből tízszer kezdőként), összesen három gólt szerzett.

„Nagyon izgatott vagyok, hiszen régóta vártam rá, hogy bemutatkozhassak az első csapatban… Viccet félretéve, tényleg nagyon boldog vagyok, hogy sikerült hosszabbítanom, úgy gondolom, hogy ez mindenkinek gyümölcsöző lesz – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Szakály Péter. – Talán mondhatom, hogy az elmúlt két évben sikerült annyit hozzátennem a csapathoz, hogy kiérdemeltem ezt a hosszabbítást. Nagyon bízom benne, hogy a következő évben is a csapat hasznára lehetek majd.”

Az Újpest csütörtökön gól nélküli döntetlent játszott a Diósgyőri VTK vendégeként az NB I mostani kiírásának utolsó előtti fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a következő idényt is az élvonalben kezdi meg a fővárosi együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik