Újpest: Öt játékossal már megállapodtunk – Duchatelet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 13:16
A tervezett erősítésekről is beszélt, bár neveket nem árult el Roderick Duchatelet, az Újpest elnöke abban az interjúban, amelyet a lila-fehér labdarúgócsapat hivatalos honlapjának adott.

„A következő év nagyon sok izgalmat tartogat számunkra. Néhány játékosnak a nyáron lejár a szerződése, és akikkel nem tudunk megegyezni, azoknak sok sikert kívánunk a jövőbeni karrierjükhöz – idézi az ujpestfc.hu Roderick Duchatelet-t. – Azok, akik itt maradnak velünk a Megyeri úton, olyan szilárd magot alkotnak, amelyre lehet építeni, s elmondhatom, hogy öt olyan magyar és külföldi futballistával is megállapodtunk már, akik a nyári átigazolási szezon kezdetén, június 15-én csatlakoznak majd hozzánk.”Roderick Duchatelet-t. – Azok, akik itt maradnak velünk a Megyeri úton, olyan szilárd magot alkotnak, amelyre lehet építeni, s elmondhatom, hogy öt olyan magyar és külföldi futballistával is megállapodtunk már, akik a nyári átigazolási szezon kezdetén, június 15-én csatlakoznak majd hozzánk.”

Mint ismert, a FIFA által kiszabott szankció miatt az Újpest az elmúlt évben nem regisztrálhatott új játékost.

Az interjúban Duchatelet elmondta: elégedett a közelmúltban felépített színvonalas utánpótlásbázis munkájával és eredményeivel; nagyon szeret Budapesten élni; büszke arra, hogy öregfiúk szinten kézilabdázhat; és örömmel tölti el, hogy „a felmérések alapján jelenleg népszerűbb Újpesten, mint hat évvel ezelőtt, amikor idejött a klubhoz”.

„Ez rendkívül jó hír számomra, keményen dolgozom Újpesten azért, hogy újra naggyá tegyem a csapatot, mert klubunknak fantasztikusan színes múltja és óriási eredményei vannak, és én nagyon szeretném ismét ezt a szintet elérni a lila-fehér együttessel.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Németh Gergő (szabadon igazolhatóként, legutóbb Sturm Graz – Ausztria), Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, legutóbb kölcsönben: Diósgyőr), Zsótér Donát (Sint-Truiden – Belgium, legutóbb kölcsönben: Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gubacsi Zoltán
(Kozármisleny,?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Alassane Diallo (mali, szabadon igazolható), Iszlai Bence (Haladás), Osváth Attila (Vasas, a tavaszi szezonban kölcsönben: Debreceni VSC), Tamás Krisztián (Gyirmót)
Távozók: Balajcza Szabolcs (érdeklődik iránta: ETO FC Győr)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kecskés Ákos (Atalanta – Olaszország, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Nemanja Andrics (szerb, lejár a szerződése), Mohl Dávid (lejár a szerződése), Nagy Gábor (lejár a szerződése), Enisz Bardi (macedón, Dortmund és Schalke – Németország, Dinamo Zagreb – Horvátország, Sahtar Doneck – Ukrajna, Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik