A lila-fehérek védője otthoni futópaddal és szobabiciklivel tartja fitten magát ebben az időszakban (Fotó: Török Attila)

 

A lila-fehérek védője az edzésekkel kapcsolatban elmondta, otthoni kis konditermében futópaddal és szobabiciklivel igyekszik formában tartani magát ebben az időszakban, és igyekszik kihasználni ezt a periódust, hogy minél többet legyen a családjával. A kerti szórakozást és labdázást a rossz időben a benti konzol váltja fel, valamint sorozatokat és filmeket is szeretnek nézni.

„Sajnos az elmúlt mérkőzéseken én nem szerepeltem, mert beteg voltam két hétig, úgyhogy nekem most ez a szünet, ilyen szempontból, nem jött rosszul. De nagyon hiányzik a tréning és főleg a hétvégi összecsapások, nem igazán tudom pótolni semmivel – mondta a kieső meccsekkel kapcsolatban Pauljevics, akit arról is faggattak, mit üzenne a világnak.– Azt mondanám mindenkinek, hogy próbálja meg a leghasznosabban tölteni ezt az időszakot, tegyen olyanokat, amikre máskor nem maradt ideje. Pihenjenek sokat, legyenek együtt a családjukkal, és ne essenek pánikba.”