Újpest: Michael Oenning munkába állt, egy légiós visszatért

Vágólapra másolva!
2021.01.05. 09:13
null
A korábban a Vasasnál is dolgozó német Michael Oenning munkába állt Újpesten (Fotó: ujpestfc.hu)
Hétfőn kezdődött a téli felkészülés az Újpest FC-nél: a december 23-án kinevezett Michael Oenning és segítője, Gál István első napja a labdarúgókkal való ismerkedés jegyében telt.

 

A téli felkészülést hétfőn, már a Michael Oenning és Gál István vezette új szakmai stáb irányításával megkezdő újpesti játékosok először a szombati, Budaörs elleni edzőmeccsen bizonyíthatnak. Két labdarúgóval bővült a lila-fehérek kerete: visszatért az izlandi kölcsönjátékát hét góllal és kilenc gólpasszal záró Aron Bjarnason, valamint a profi szerződést kiérdemlő Kálnoki-Kis Zsombor is részt vett a gyakorláson.

„Az idén a megszokottnál jóval hamarabb, már január 4-én visszatérnek játékosaink, és megkezdik a felkészülést a tavaszi fordulókra. Labdarúgóinknak kicsivel több, mint 15 napjuk van, mielőtt újra bajnoki találkozón pályára lépnek, hiszen vagy január 23-án vagy 24-én szentélyünkben, a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk a Mol Fehérvár FC gárdáját. Természetesen, ahogy az ilyenkor megszokott, a felkészülési időszak alatt legalább három edzőmeccset szeretnénk játszani, melyek egyeztetése az ellenfelekkel és az új vezetőedzővel folyamatban van” – írta a téli felkészülésről még decemberben az ujpestfc.hu.

A tervek szerint a Budaörs mellett a szintén NB II-es ETO FC Győrrel és a Szegeddel játszik még felkészülési meccset az Újpest.

AZ ÚJPEST FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete
: január 4.
Felkészülési mérkőzések
2021.január 9.: Újpest FC–Budaörs (NB II)
2021. január 13.: Újpest FC–WKW ETO FC Győr (NB II)
2021. január 16.: Újpest FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II)
2021. január 16.: Puskás Akadémia–Újpest FC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik