Újpest: leleplezte magát Rogan egyik kiszemeltje

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.22. 10:14
null
Antonov és az azóta a Manchester Cityben sztárrá vált Gabriel Jesus 2015-ben az U20-as vb-n (Fotó: AFP)
Az Újpesttel hírbe hozott szerb hátvéd, Nemanja Antonov egy interjúban elárulta, már Budapesten tartózkodik, a kötelező karantén lejártával pedig csatlakozik honfitársa, Predrag Rogan vezetőedző keretéhez a Megyeri úton.

„Már Budapesten vagyok, az elmúlt napokat karanténban töltöttem, de többször is beszéltem Predrag Rogan vezetőedzővel. Tudom, hogy sok szerb játékos van Újpesten, és már alig várom, hogy csatlakozhassak hozzájuk. Nem akartam tovább várni a kérdéssel, hogy hol folytassam” – idézi a 25 esztendős Antonovot a mozzartsport.com.

A bal oldali hátvédként és középpályásként egyaránt bevethető, sokszoros szerb utánpótlás-válogatott játékos a Törökországba szerződő Dzenan Burekovic helyét veheti át a lila-fehéreknél. Legutóbb a belga Mouscronban futballozott, előtte pedig a svájci Grasshoppers, illetve hazájában a Partizan és az OFK Beograd játékosa volt.

Az Újpest vezetőedzője, Predrag Rogan múlt héten árulta el, hogy legalább három érkezővel számolnak még a Megyeri úton. Az újpestfc.hu-n megjelent interjúban úgy fogalmazott, a csatlakozók mindegyike a védelmet erősíti majd.

„A bennünket elhagyó futballisták listája, a legutóbbi két meccs elemzése, valamint Obinna és Burekovic hiánya is azt mutatja, hogy a védelmünkre és a középpálya támadószekciójára kell még megfelelő játékosokat szerezni. A most csatlakozók a védelmet fogják erősíteni, két bal oldali és egy középső védő érkezik, illetve a tervek szerint még a támadószekcióba is igyekszünk új játékost hozni” –árulta el a szerb edző.

A csakfoci.hu nem sokkal később nevesítette is a három kiszemeltet, Antonov mellett Mauro Cerqueira és Jorgosz Kutrumpisz az állítólagos célpontok. Mindhárom játékosban közös, hogy szabadügynökök, így az Újpest ingyen tudja megszerezni őket.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:Jovan Baosics(montenegrói, FK Zeta – Montenegró),Miroszlav Bjelos(szerb, Napredak Krusevac – Szerbia, szabadon igazolhatóként),Lirim Kastrati(koszovói, Bologna – Olaszország),Nikola Mitrovics(szerb, ZTE FC, szabadon igazolhatóként),Stieber András(Budaörs, szabadon igazolhatóként),Stieber Zoltán(ZTE FC, szabadon igazolhatóként),Junior Tallo(elefántcsontparti, Chambly – Franciaország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:Petar Gigics(szerb, Partizan Beograd, legutóbb kölcsönben Macsva Sabac – Szerbia)
Kölcsönből visszatérők:Szűcs Kristóf(Vác FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Mucsányi Márk
Kiszemeltek: Nemanja Antonov (szabadon igazolhatóként, legutóbb: Mouscron, Belgium)
Távozók:Balázs Benjámin(MTK Budapest, szabadon igazolhatóként),Dzenan Burekovic(bosnyák, Göztepe SK – Törökország),Andreias Calcan(román, Politehnica Iasi – Románia),Filipovics Marko(Bicskei TC – kölcsön után végleg),Jonathan Heris(belga, KAS Eupen, Belgium, szabadon igazolhatóként),Koszta Márk(Zalaegerszegi TE FC),Litauszki Róbert(Vasas FC, szabadon igazolhatóként),Novothny Soma(VfL Bochum – Németország, szabadon igazolhatóként),Obinna Nwobodo(nigériai, Göztepe SK – Törökország),Jakub Sedlácek(szlovák, szabadon igazolható),Zsótér Donát(Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Corso Moussa Traoré(guineai, Vasalund, onnan kölcsönbe Vasteras SK – mindkettő Svédország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik