Újpest: hosszabbított a kupamenetelés egyik hőse

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.06.22. 17:36
null
Filip Pajovics a Fehérvár elleni idei kupadöntőn (Fotó: Tumbász Hédi)
Filip Pajovics, az Újpest FC kapusa meghosszabbította szerződését – adta hírül kedden hivatalos honlapján a lila-fehér labdarúgócsapat.

 

Filip Pajovics 2017 nyarán került Újpestre, minden mérkőzést figyelembe véve összesen 94 alkalommal szerepelt a kezdőcsapatban. A kapus a 2018-as és az idei kupamenetelés során is bizonyította, hogy a tizenegyesek védésének specialistája – emlékeztet a klubhonlap.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződésemet – idézi az ujpestfc.hu Filip Pajovicsot. – Remek négy évet töltöttem el eddig itt, és úgy érzem, mintha Újpest már az otthonom lenne. Az elmúlt években szép eredményeket értünk el, kétszer kupagyőztesek lettünk, bronzérmesek a bajnokságban, valamint szerepelhettünk az Európa-liga selejtezőjében. Egy pillanatra sem merült fel bennem a váltás, főleg egy ilyen szezon után. Furcsa idény volt, de a vége nagyon boldog és sikeres. Miután egyeztettem a vezetőséggel és a szakmai stábbal, úgy éreztem, hogy ide tartozom, és máshol nem lennék annyira boldog, mint Újpesten.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik