Újpest: hosszabbított a klub a vezetőedzővel és stábjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.06. 15:04
Az Újpest FC hivatalos honlapjának közleménye szerint a klub ma meghosszabbította az együttműködést vezetőedzőjével, Nebojsa Vignjeviccsel, Nebojsa Jandrics másodedzővel és Milos Bogicseviccsel, a csapat erőnléti trénerével.

Vignjevics az aláírást követően elmondta az ujpestfc.hu-nak: „Nem ért meglepetésként a felkérés, előtte már többször beszéltünk és tervezgettünk a jövővel kapcsolatban, éreztem, hogy nem ér véget még a munkám Újpesten, és nagyon örültem neki, hogy továbbra is megvan a bizalom irányomban.”ujpestfc.hu-nak: „Nem ért meglepetésként a felkérés, előtte már többször beszéltünk és tervezgettünk a jövővel kapcsolatban, éreztem, hogy nem ér véget még a munkám Újpesten, és nagyon örültem neki, hogy továbbra is megvan a bizalom irányomban.”

A lila-fehérek trénere 2013 októbere óta dolgozik a klubnál, és a hosszabbítás ürügyén elárulta, mi az a két dolog, amit mielőbb szeretne elérni csapatával.

„Az első álmom az, hogy ebben a szezonban szeretnék ismét Európában játszani a csapattal, jó lenne újra azokat az érzéseket átélni, amit a Neftci legyőzésekor éreztünk, vagy a sevillai gólnál. Újra meg kell csinálnunk! A második, amire minden edző és szurkoló is vágyik, megnyerni a bajnokságot az Újpesttel” – áll a klub honlapján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik