Újpest: AS Románál nevelkedett hátvéd érkezett – hivatalos

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 13:38
null
Lirim Kastrati, az Újpest FC új játékosa (Fotó: ujpestfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Lirim Kastratit a Bolognától. A klub azt nem közölte, hogy új játékosa hány évre írt alá.

A 21 éves belső védő az AS Roma utánpótlásában nevelkedett, többször pályára lépett az UEFA Ifjúsági Ligában is. 2018 nyarán került a Bologna U19-es együtteséhez, a felnőttcsapatban nem mutatkozott be. A középső és jobb oldali védőként is bevethető Kastrati – aki debütált már a koszovói válogatottban is – piaci értékét 100 ezer euróra becsüli a Transfermarkt.

,,Remekül érzem magam, hogy az Újpesthez szerződhettem. Nagy dolog ez számomra, hiszen eddig olaszországi ificsapatokban játszottam, így nagyon boldog vagyok, hogy ezt az első és nagyon fontos lépést a felnőtt futball felé itt tehettem meg. Ahogy látom, egy remek csapatba kerültem, jó az összhang és jó képességű csapattársaim lesznek. Bízom benne, hogy szép eredményeket tudunk majd elérni a csapattal” – idézi az ujpestfc.hu Lirim Kastratit.

Kastrati az Újpest FC hetedik nyári igazolása.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Miroszlav Bjelos (szerb, Napredak Krusevac – Szerbia, szabadon igazolhatóként),Petar Gigics (szerb, Partizan Beograd – Szerbia), Lirim Kastrati (koszovói, Bologna U19 – Olaszország), Nikola Mitrovics (szerb, ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Stieber András (Budaörs, szabadon igazolhatóként), Stieber Zoltán (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Junior Tallo (elefántcsontparti, szabadon igazolhatóként, legutóbb: Chambly – Franciaország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Mucsányi Márk
Kiszemeltek:
Távozók: Balázs Benjámin (MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Jonathan Heris (belga, KAS Eupen, Belgium, szabadon igazolhatóként), Litauszki Róbert (Vasas FC, szabadon igazolhatóként), Novothny Soma (szabadon igazolható), Antonio Perosevic (horvát, szabadon igazolható), Zsótér Donát (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Corso Moussa Traoré (guineai, Vasalund – Svédország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik