Újpest: a klub megkapja a licencet, a Szuszában fogadja az FTC-t

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.23. 15:53
null
Az Újpest a Szusza Ferenc Stadionban fogadja az FTC-t (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub meg fogja kapni az MLSZ-től a licencet a következő idényre. Az MLSZ a lapunkhoz eljuttatott hírlevélben annyit erősített meg, hogy a Szusza Ferenc Stadion NB I-es hitelesítést kapott. A lila-fehérek hivatalos közleményét változás nélkül közöljük.

„Pontosítjuk a médiában szárnyra kelt híreket, mely szerintaz Újpest FC nem szerepel az MLSZ licencadó bizottságánaka mai napon közzétett listáján:

A 2020–2021-es futballidényre a klub megkapja a licencengedélyt, melyről az MLSZ biztosított bennünket!

A felújított pályán történő–korábban áprilisra tervezett –tesztmérkőzés lebonyolítására a vírushelyzet okán május 16-án került sor, az MLSZ elektronikus rendszere azonban ezt megelőzően technikailag lezárt, így hivatalosan csak a június 10-i listában tüntetheti fel a klub licencengedélyét, amikor »hiánypótlási eljárás« keretében technikailag a rendszer is ismét engedélyezi a tesztmérkőzés adminisztrálását.

Az MLSZ infrastruktúra szakértői a pályát rendben találták, a hivatalos engedélyt megadták az Újpest FC részére. Következésképp az ősi rivális Ferencvárost május 27-én a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk.

Az Újpest FC minden feltételnek eleget tett, hogy megkapja az NB I-es tagsághoz szükséges licencet!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik