U21-es Eb, vb-selejtező és az OTP Bank Liga is visszatér: öt nap labdarúgás az M4 Sporton!

Vágólapra másolva!
2021.03.30. 20:37
Címkék
A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott hollandok elleni rangadójával, az A-válogatott újabb világbajnoki selejtezőjével és a visszatérő OTP Bank Ligával várja nézőit a héten az M4 Sport és az m4sport.hu. A hétközi válogatott mérkőzéseknek és az első, valamint másodosztály küzdelmeinek köszönhetően öt napon keresztül szurkolhatnak a magyar labdarúgás szerelmesei. (x)

Hollandia elleni rangadóval zárjuk az Eb-t:kedden 18 órától lép pályára utolsó Eb-mérkőzésén az U21-es magyar labdarúgó-válogatott. Két nagyon nehéz találkozót követően most is komoly feladat vár a Gera Zoltán vezette nemzeti csapatra. A továbbjutásra hajtó hollandok ellen nem lehet más a célunk, mint pontszerzéssel zárni a részben hazai rendezésű kontinensviadalt.Hollandia elleni rangadóval zárjuk az Eb-t:kedden 18 órától lép pályára utolsó Eb-mérkőzésén az U21-es magyar labdarúgó-válogatott. Két nagyon nehéz találkozót követően most is komoly feladat vár a Gera Zoltán vezette nemzeti csapatra. A továbbjutásra hajtó hollandok ellen nem lehet más a célunk, mint pontszerzéssel zárni a részben hazai rendezésű kontinensviadalt.

A revans napja:szerdán Andorrában folytatja világbajnoki selejtezősorozatát az A-válogatott. A San Marino elleni győzelmet követően ismételten egy kötelező feladat vár a magyar csapatra. A 20.45-től kezdődő találkozó több játékos számára is különleges téttel bír. A magyar labdarúgás történetének egyik legsötétebb fejezetére kell pontot tenni egy magabiztos győzelemmel. Érdemes lesz már 20 órától az M4 Sportra kapcsolni és a mérkőzést felvezető elemzést is végigkövetni. Hiszen a rengeteg hiányzó miatt nagyon sok a kérdőjel a kezdőcsapat kapcsán.

A bajnoki címért küzdő Vasas a Péntek esti fociban:először közvetít másodosztályú mérkőzést az M4 Sport a Péntek esti fociban. A Merkantil Bank Liga második helyén álló angyalföldiek Szegeden lépnek pályára. Az utóbbi időben megtorpanni látszó Vasas számára létfontosságú lenne a győzelem a bajnoki címért folytatott versenyben.

Szombaton visszatérnek az OTP Bank Liga küzdelmei és ezzel megkezdődik a bajnokság hajrája.A 27. forduló egyik nagy kérdése, hogy a válogatott szünet után milyen formában folytatják szereplésüket a csapatok. Óriási a tétje a DVTK zalaegerszegi vendégjátékának. Hiszen, ha a diósgyőriek pontot, vagy pontokat szereznek, akkor akár magukkal is ránthatják a másodosztályba az edzőváltáson átesett ZTE-t.

Vasárnap visszatér Felcsútra Pintér Attila:a hét zárónapja a tabella első három helyezett együttese is pályára lép. Az FTC számára leginkább az a kérdés, hogy az ősszel látott formához visszataláljanak és kellően felkészüljenek a bajnoki győzelmet követő nemzetközi megmérettetésekre. A forduló záró találkozóján több szempontból is parázs mérkőzésekre számíthatnak a nézők. A Pintér Attila vezette Mezőkövesd az edző korábbi csapatához Felcsútra látogat. A Puskás Akadémia története legjobb bajnoki helyezésére hajt, ehhez elengedhetetlen lenne otthon tartaniuk legalább egy pontot.

U21-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzés:
Március 30., kedd
18.00: Hollandia–Magyarország (M4 Sport,m4sport.hu)

2022-es labdarúgó világbajnoki-selejtező mérkőzés:
Március 31., szerda
20.45: Andorra–Magyarország (M4 Sport,m4sport.hu)

Merkantil Bank Liga 30. forduló közvetítés
Április 2., péntek

20.00 Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC (M4 Sport,m4sport.hu)

OTP Bank Liga 27. forduló közvetítések
04.03. szombat

14.45: Paksi FC–MTK Budapest (M4 Sport,m4sport.hu)
17.00: ZTE FC– DVTK (M4 Sport,m4sport.hu)
19.30: Budapest Honvéd–Újpest FC (M4 Sport,m4sport.hu)
04.04. vasárnap

14.30: Kisvárda Master Good–MOL Fehérvár FC (M4 Sport,m4sport.hu)
17.00: Budafoki MTE–Ferencvárosi TC(M4 Sport,m4sport.hu)
19.15: Puskás Akadémia FC–Mezőkövesd Zsóry FC (M4 Sport,m4sport.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik