Trinidad: 98 ezer dollárral tartoznak Adams családjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 13:22
Jótékonysági mérkőzést rendeznek vasárnap Trinidad és Tobagóban Akeem Adams emlékére. A Ferencváros labdarúgója egy évvel ezelőtt, 2013. december 30-án hunyt el. A helyi kormány eközben továbbra sem fizette ki a futballista családjának megígért összeget.

A találkozóra 20 dolláros belépőket árulnak, a bevétel az Adams nevével fémjelzett ösztöndíjprogramhoz kerül, amely hátrányos helyzetű gyermekek továbbtanulását segíti. A jótékonysági mérkőzés szervezését azonban beárnyékolja, hogy a hírek szerint a trinidadi sportminisztérium továbbra is tartozik Adams családjának.

Adams 22 évesen, 2013. december 30-án távozott az élők sorából, ezt követően Anil Roberts sportminiszter támogatásáról biztosította a labdarúgó szeretteit. Egy év elteltével azonban a család csak 20 ezer dollárt kapott meg az ígért 118 ezerből.

Bő egy évvel ezelőtt 200 ember adott vért Budapesten Adams szeptemberi szívrohamát követően, míg a Ferencváros állta a játékos édesanyjának és bátyjának Magyarországra utaztatásának költségeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik