Szpari: négy biztos távozó; válogatott védővel tárgyaltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 10:54
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól négy játékos is távozik a télen, miközben a csapat vezetői már az erősítésekről tárgyalnak.

Több poszton változhat a Nyíregyháza Spartacus kerete – írja a klub honlapja. A Szpari vezetősége már mintegy két hónapja azon dolgozik, hogy megerősítse a csapatot, és több labdarúgóval egyeztetett. A napokban egy grúz válogatott védővel is tárgyaltak, és először mindenben megállapodtak, majd a játékos szeretett volna rövidebb távú szerződést kötni, amelybe a klub nem ment bele, így nem írták alá a kontraktust.

Az viszont eldőlt, hogy a csapat a jövőben nem számít Patály Jánosra, Molnár Marcellre, Spitzmüller Istvánra és Huszák Tamásra. Patály János és Huszák Tamás is tagja volt az NB-II-es bajnokságot megnyerő együttesnek. Huszák az előző idényben 32 tétmérkőzést játszott a Szpariban és öt gólt szerzett, míg Patály főként a Ligakupában és a Magyar Kupában szerepelt.

Molnár Marcell is tagja volt az aranyérmes gárdának, a tavasszal csatlakozott a klubhoz, most ősszel öt bajnokin játszott és Újpesten gólt szerzett. Spitzmüller István nyáron érkezett Debrecenből és nyolc bajnoki, valamint kilenc kupameccset (Magyar Kupa, Ligakupa) játszott nyíregyházi színekben, ezeken két gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik