Siófok: győri, újpesti, paksi és Fradi-játékosok is érkezhetnek

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 14:06
A Nemzeti Sport Online megkeresésére Horváth Károly, az élvonalbeli Siófok labdarúgócsapatának szakmai igazgatója elmondta, az Újpesten, Győrben, a Ferencvárosban és Pakson létszámfölöttivé váló labdarúgók közül szeretnének néhányat magukhoz csábítani, s így megerősíteni a játékoskeretet.

„Nem titkoltan szeretnénk megerősíteni a csapatot, folyamatosan tartanak a tárgyalások a kiszemeltekkel, de egyelőre neveket nem szeretnék említeni. Annyit elárulhatok, hogy az Újpest, Ferencváros, Győr és Paks csapatánál felszabadult játékosok közül szemezgetünk" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Horváth Károly szakmai igazgató, aki a tervezett felkészülési programról is beszélt.

„Az is biztos, nem utazunk külföldi edzőtáborba. Siófokon minden adva van a felkészüléshez, van műfüves pályánk, konditerem és uszoda is. A felkészülési mérkőzéseket is a környékbeli másodosztályú csapatokkal kötöttük le” – mondta a siófoki szakember. A somogyi csapatnál január 7-én kezdődik a téli felkészülés.

TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
2013. január 23.
ZTE–Siófok
január 26.
Veszprém–Siófok
február 2.
Siófok–Szigetszentmiklósi TK
február 6.
Puskás Akadémia–Siófok
február 9.
Siófok–Sopron
február 13.
Ajka–Siófok
február 16.
Siófok–ZTE
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik