Siena: „Nikolics esetében a Vidi tájékozatlansága döntött"

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 21:40
Nikolics Nemanja, a Videoton labdarúgója azért nem igazolt az olasz élvonalbeli Sienába, mert a székesfehérvári klub vezetői tájékozatlanok voltak az olasz átigazolási rendet illetően – ezt állítja Emanuele Marchetti FIFA-licences játékosügynök.

Marchetti az olasz TuttoMercatoWeb-nek elmondta, amit olasz források már csütörtök este megszellőztettek: a Siena november óta rajta volt az ügyön, a megállapodás megszületett, Nikolics Nemanja tűkön ülve várta, hogy aláírhassa a papírt, csakhogy nem tehette meg időben. olasz források már csütörtök este megszellőztettek: a Siena november óta rajta volt az ügyön, a megállapodás megszületett, Nikolics Nemanja tűkön ülve várta, hogy aláírhassa a papírt, csakhogy nem tehette meg időben.

„Várakoztunk, aztán tizenkilenc óra három perckor a Videoton elnöke áldását adta az ügyre. Ő abban a hitben volt, hogy az olasz piac éjfélkor zárul – mondta Marchetti, emlékeztetve a valós piaczárási időpontra, a 19 órára. – S bár a Siena mindent helyesen tett, és a játékos is szeretett volna Toscanába igazolni, az ügylet a Videoton tájékozatlansága miatt meghiúsult. Nyáron talán újra felvesszük a tárgyalások fonalát."

Amint arról korábban beszámoltunk, a Videoton közleményben – nem részletezett – technikai okokkal magyarázta Nikolics Olaszországba szerződésének elmaradását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik