Se benzin, se telefon a Fradinál

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 09:20
null
Hiába szerepel jól a csapat, a játékosok szinte a nagy semmit kapják érte (Fotó: M. Németh Péter)
Rendőrségi ügyektől hangos a gazda nélküli Ferencváros székháza. Futball helyett kifizetetlen számlákról, elégedetlenkedő, ám egyelőre kitartó légiósokról, a tulajdonjogot visszavásárolni szándékozó klubról szólnak az Üllői úti hírek.

Tulajdonosa van, gazdája azonban egyelőre nincs a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságnak.

Mert noha a tulajdonosi jogokat továbbra is a Kevin McCabe érdekeltségi körébe tartozó Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. gyakorolja, Alexander Gerstl ügyvezető lemondása után irányító nélkül, és ami még ennél is húsba vágóbb, pénz nélkül maradt a zrt. Kevin McCabe a korábbi havi 90 millió forint helyett most egy fillért sem utal a kiadások fedezésére.

Információnk szerint egy nappal a keddi kozármislenyi „kötelező" fellépés előtt még senki sem tudta, milyen busszal megy a csapat, és ki állja a benzinpénzt.

Végül játszott a Fradi kedden, ám arról, hogy ki fedezte a számlát, nem szólnak a hírek. Arról viszont igen, hogy az Üllői úti székházban lehetetlenné vált a telefonálás, semmilyen szám sem hívható a vonalas készülékekről, a telefontársaság így próbálja behajtani tetemes kintlévőségét.

Bár senki sem erősítette meg a hírt, de elterjedt, hogy a Videoton elleni meccs előtt Marek Heinz és Liban Abdi is jelentkezett az elmaradt jussáért, és Prukner László szakmai igazgató lélekjelenléte mentette meg a helyzetet, aki a mérkőzés előtti órákra megszerezte a játékosok által joggal várt összeget.

De nemcsak a pénztelenségről szóló, hanem rendőrségi hírek is borzolják a kedélyeket és akadályozzák a nyugodt készülést a jövő pénteki, Újpest elleni derbire. Berki Krisztián korábbi vezérigazgatót szombaton tanúként meghallgatta a rendőrség. Állítólag havi 1.4 millió – összesen 25 millió – forintot keresnek a nyomozók, az összeg a feljelentő szerint a korábbi vezetőség idején tűnt el nyomtalanul.

A TÉMÁRÓL TOVÁBBI RÉSZLETEKET A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik