Rajczi: A páros kiállítás is benne van a meccsben

Vágólapra másolva!
2010.04.27. 09:02
null
Rajczi Péter nem kíméli majd magát a Fradi ellen (Fotó: Németh Ferenc - archív)
A péntek esti Fradi–Újpest rangadónak hazai oldalon Dragóner Attila, a vendégeknél Rajczi Péter lehet az egyik főszereplője. Mindkét játékost küldték már le idő előtt a pályáról, és nyilatkozataikból úgy tűnik, az Albert-stadionban sem fogják majd vissza magukat, hanem mindent megtesznek csapatuk győzelméért.

„Jó futballista, korrekt srác, mindent megtesz az Újpest sikeréért, nemes ellenfél, akivel sok nagy csatát vívtunk korábban – jellemezte a Nemzeti Sportnak Dragóner Attila Rajczit. – Persze miként én, ő sem tökéletes, időnként túllépi a sportszerűség határát, s akárcsak engem, őt is többször leküldték már idő előtt. Biztos vagyok benne, hogy óriási csatát vívunk pénteken, többször találkozunk majd, és igyekszem semlegesíteni őt, ugyanúgy, mint Kabát Pétert."

Dragóner óriási csatát ígér
Dragóner óriási csatát ígér

„Biztosan kapunk három kamerát, amelyek csak minket figyelnek, de nem kell aggódni, úgy ütközünk majd, mint a kislányok – nyilatkozta nevetve Rajczi Péter. – Még a páros kiállítás is benne van ebben az összecsapásban, ám nem miattunk. Félreértés ne essék, biztosan nem vigyázunk a másikra, és magunkat sem kíméljük, de ránk külön is nagyon figyel majd a bíró. Ahol mi megjelenünk, odanéz a két asszisztens is."

Rajczinak egyébként jól megy a Ferencváros ellen. Az Újpest támadója eddigi pályafutása során négy gólt szerzett e találkozókon. Ezek közül kettő győzelmet, kettő pedig döntetlent ért a liláknak, vagyis a csatár rendre főszerepet vállal a nagy meccseken.

De vajon nagy meccs lesz a derbi pénteki kiadása? Dragóner szerint igen, olyan mérkőzés, amely még a Crvena zvezda–Partizan rangadó hangulatán is túltesz majd.

„Már a hétfői tréningen megkezdtük az angolok felkészítését a nagy napra. Lipcsei Péter és én sokat meséltünk Craig Shortnak no meg idegenlégiósainknak, hogy mi vár rájuk, és persze mutattunk nekik fényképeket a korábbi Fradi–Újpest összecsapásokról – mesélte a zöld-fehérek védője. – Néztek továbbá videót, és láttam rajtuk, hogy kezdik kapiskálni, mi is lesz itt pénteken hét óra tájban. Jó volt, amikor Djordje Tutorics mosolyogva mesélt nekünk a Crvena zvezda–Partizan rangadókról, amelyeket személyesen is átélt. Én persze elismeréssel adózom a két szerb csapat fanatikus tábora előtt, de azért odasúgtam Tutoricsnak, hogy alighanem tátva marad a szája attól, amiben része lesz a következő meccsen..."

A TELJES BEHARANGOZÓ ÍRÁST A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik