PMFC: aláírta első profi szerződését a 18 éves belső védő

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 14:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC hivatalos honlapján tudatta, hogy Gajág Gergő aláírta első profi szerződését a klubbal. A 18 esztendős belső védő 2015 júniusáig kötelezte el magát a pécsi együtteshez.

Gajág Gergő 2007-ben igazolt a PMFC-hez, amelynek utánpótláscsapatait végigjárva október 10-én debütált a felnőttek között, méghozzá a Vasas elleni Ligakupa-meccsen.

„U15-ben kerültem a PMFC-hez, mindenképpen kemény munkával és nagyon sok segítséggel jutottam el idáig. Több edzőm is volt, ahogy lépkedtem fel a korosztályokban. Itt említeném meg Kósa Sándort, Kovács Zoltánt és Turi Zsoltot. Mindenkinél nagyon jó munkát végezhettem, és mindenhol megpróbáltam a maximumot nyújtani – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Gajág Gergő. – Új kihívás lesz ez nekem, de szeretem a kihívásokat. Remélem, ezzel is minél előbb megbirkózom. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni a nagy csapatban, de egy középső védőnek csereként elég nehéz a pályára lépés. Ezért az a célom, hogy minél előbb beküzdjem magam a kezdőcsapatba, hogy alapemberré váljak.”

„Eltökélt szándékunk, hogy a saját nevelésű gyerekeink sorra megkapják a lehetőséget a bizonyításra! Ezen az őszön rövid idő alatt bebizonyosodott, hogy ha az utánpótlásban valóban nevelésre és képzésre fektetjük a hangsúlyt és a játék áll a középpontban, akkor lehet igazi előrelépést produkálni! Ez hitet adhat a kisebbeknek és a szülőknek is, hogy érdemes Pécsett futballistává lenni. Gergő és néhány társa, aki a télen profi szerződési ajánlatot kap, csillogó szemmel, boldogan megy haza karácsonyozni” – fogalmazott Elbert Gábor cégvezető.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Gajág Gergő (profi szerződést kapott), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjav – Szlovákia, kölcsönből vissza), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Városi Viktor (Kozármisleny – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Ceolin (brazil, ?), Luka Vucko (horvát,?)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik