PMFC: a védővel megegyeztek, a támadókkal még tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.19. 12:18
A múlt héten eldőlt, hogy a Pécsi MFC vezetőedzője Véber György lesz az új szezonban, azóta pedig felgyorsultak a a keret kialakítása körüli tárgyalások.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a lejáró szerződésű védő, Fodor Ferenc távozhat a PMFC-től, a Dunaújvárosnál szóba is került a neve, ám a 23 éves játékossal azóta szóban megállapodtak a pécsi vezetők a hosszabbításról.

Erről Győri János klubigazgató beszélt a Dunántúli Naplónak. A sportvezető elmondta, két támadóval, Fröhlich Rolanddal és Városi Viktorral még tárgyalnak, de a közeljövőben várhatóan megszületik az egyezség velük is.

„Az előző szakmai stáb is azt szerette volna, ha megerősítjük a keretet, ugyanis nyilvánvaló volt, hogy kevesen vagyunk. Az biztos, hogy nem lesz nagy népvándorlás, miután a keret lényegében együtt marad, erre nincs is szükség. Három-négy új játékost azonban szeretnénk szerződtetni, és lesznek olyanok is, akik az utánpótlásból kerülnek fel a felnőttekhez” – fogalmazott Győri.

A PMFC-től már távozott Koller Krisztián, illetve két kölcsönjátékos, Milan Perics (Videoton) és Pölöskey Péter (DVSC). Utóbbival kapcsolatban azonban tegnap már jeleztük, hogy a pécsiek szeretnék megtartani, így az is lehet, hogy visszatér, igaz, a KTE is szerződtetné, és még az sem zárható ki, hogy végül külföldön folytatja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Fröhlich Roland (?), Koller Krisztián (?), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Rácz Ferenc (MTK – kölcsönből vissza?), Városi Viktor (?)
Kiszemeltek: Pölöskey Péter (DVSC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik