PAFC: Benczés Miklós a PSG vezetőedzőjével találkozott

Vágólapra másolva!
2013.07.11. 09:39
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapatával egy időben a világ egyik leggazdagabb futballklubja, a Paris Saint-Germain is a burgenlandi kisvárosban, Stegersbachban edzőtáborozik. Ezt kihasználván a szerdai tréning után Benczés Miklós, a PAFC vezetőedzője megtekintette a párizsiak edzését, és röviden Laurent Blanc párizsi szakvezetővel is beszélgetett – írja a felcsútiak honlapja.

„A gyakorlatok nem voltak túl hosszúak, az intenzitás sem volt túl nagy, ám ez az előző napi meccs után érthető is. Ami szembetűnő különbség, hogy milyen hatalmas stábbal dolgoznak” – summázta a párizsiak gyakorlásán látottakat Benczés Miklós.

Az edzés végeztével Benczés üdvözölte a játékosként világ- és Európa-bajnokságot nyerő Blanc-t, aki miután megtudta, hogy a felcsúti akadémia Puskás Ferenc nevét viseli, kijelentette:

„Puskás nagyon jó játékos volt – , sőt kérdésre felelevenítette magyaros emlékeit is: – Többször játszottam ellenük, három magyarral pedig a Montpellier-ben futballoztam. Alex Zombori, Laszlo Kiss, s a harmadik… (kis gondolkodás) Torocsik, remek volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik