Pápa: „Akadnak csúszások a fizetések terén, de ez kezelhető”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 08:36
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának tulajdonosa, Bíró Péter a Nemzeti Sport megkeresésére tagadta azokat a pletykákat, mely szerint klubja játékosai edzésmegtagadással tiltakoztak volna az elmaradt fizetések miatt, és küldöttséget delegáltak az elnökhöz. A sportvezető elismeri, hogy vannak csúszások a fizetésekben, de hangsúlyozza, ahogy eddig, ezután is mindenki megkapja a járandóságát – a helyzet kezelhető.

„Ha nem lenne kezelhető a helyzet,, már rég feltettem volna a kezem – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Bíró Péter, a pápai labdarúgócsapatot működtető vállalkozás tulajdonosa. – Mert bár a város sokat segít, a saját pénzem fektetem a futballba. Valóban akadnak csúszások, de aki a Lombard alkalmazásában áll, tisztában van az itteni viszonyokkal, így azzal is, hogy kifizetetlen játékosunk nem volt és nem is lesz. Edzés nem maradt el, küldöttség nem járt nálam. Az átütemezési időpontokat a labdarúgók beleegyezésével határoztuk meg, akik tudják, hogy vannak szponzoraink, ennélfogva kintlévőségeink, s ha beérkeznek, megoldódnak a gondok."

Pápán tehát szó sincs a zalaegerszegihez vagy a korábbi kecskemétihez hasonló figyelemfelhívási akcióról, teszik a dolgukat a pénzükre váró játékosok, és készülnek a szombati, Honvéd elleni, idei utolsó bajnoki mérkőzésükre. Megjegyzendő, az előrelépés kétségtelen, egy évvel ezelőtt a 12., míg két éve a 13. helyen állt tizenhat forduló után a Lombard Pápa

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik