Paks: Nem valami rózsás a helyzetünk - Tomiszlav Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 15:51
A Paks NB I-es labdarúgócsapata a hétvégén döntetlent játszott Siófokon, kedden délután pedig már az Egerrel játssza a 20. fordulóból elhalasztott mérkőzését. Tomiszlav Szivics, a paksiak edzője a sok sérültre és a pálya minőségére panaszkodott.

„Ahogy a Siófok elleni, úgy az Eger elleni mérkőzés sem lesz könnyű. A váci pálya talán még rosszabb állapotban van, mint volt a siófoki, és ott sem lehet majd igazán focizni. Persze arra kell törekedni, hogy azért valami mégis legyen, de 'csodafocit' senki ne várjon" – nyilatkozta hétfőn Szivics a klub hivatalos honlapjának.

Az edző szerint a csapat folyamatosan sérülésekkel küszködik: „Már a szezon előtt is mondtam, hogy kevesen vagyunk, hiszen négy sérültünk is volt, illetve még mindig van. Így a jelenlegi csapatunkból, ha kiesik egy valaki, akkor az sok, ha kiesik három, az nagyon sok, ha kiesik négy, az katasztrófa. Könyves Norbertnek a vádlija sérült könnyebben, Szabó Jánosnak Siófokon kiütötték a fogát, míg Bartha Lászlónak is pihennie kell egy kisebb bokasérülés miatt. Ők nem játszhatnak.”

„Négy kezdőjátékosról van szó, ilyet még a nagy külföldi csapatok is nagyon nehezen viselnek el. Jelenleg Éger László játéka is kétséges, most várom, hogy kiderüljön tudja-e vállalni a játékot, vagy sem. De bízom benne, hogy pályára tud lépni. Ráadásul az idősebb játékosoknak a hat nap alatt lejátszásra kerülő három mérkőzés szintén nagy kihívás, hiszen ők már lassabban tudnak regenerálódni. Tehát, egyáltalán nem valami rózsás a helyzetünk" – olvasható a paksifc.hu-n közzétett nyilatkozatban.

Az Eger–Paks mérkőzést kedden 16.00 órakor játsszák Vácon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik