Paks: Meg kell találnunk a megoldást - Tomiszlav Szivics

Vágólapra másolva!
2012.09.25. 19:45
Az élvonalbeli Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője, Tomiszlav Szivics roppant nehéz mérkőzésre számít a szervezetten futballozó másodosztályú Veszprém otthonában a Magyar Kupa 2. fordulójában, és szeretne minél tovább jutni ebben a sorozatban is.

„Tudom, hogy a Veszprém ellen nehéz játszani, és azt is, hogy ami az edzőmérkőzéseket, illetve az NB II-es találkozókat illeti, eddig nem valami fényes a mérlegünk. Most mégis muszáj ellenük nyernünk, úgy is, hogy a bajnokságban is nehéz sorozat vár ránk. De még az utóbbi miatt sem lehet, hogy úgy mennyünk hozzájuk, hogy csak tessék-lássék akarjuk a győzelmet. Meg kell találnunk a megoldást, és mindenképp tovább kell jutnunk" – nyilatkozta a Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a klub hivatalos oldalának.

„Én már átélhettem, hogy milyen jó dolog megnyerni a Magyar Kupát, és ez is motivál, hogy minél tovább jussunk a mostani kiírásban. Itt bármi előfordulhat, itt bárki legyőzhet, bárkit. Ezért is komolyan vesszük a szerdai találkozót, hiszen ellenfelünk nagyon szervezett, és több volt NB I-es játékossal is rendelkezik. Mint hallottam a veszprémi pálya nincs igazán jó állapotban, tehát még ez is nehezíteni fogja a dolgunkat. Azonban, ha azt a játékot hozzuk, mint legutóbb Diósgyőrben, akkor nem lehet gond" – tette hozzá a Kecskeméttel már egyszer Magyar Kupát nyerő szerb szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik