Tamás Olivér (balra) kölcsönben a Paksnál folytatja (Fotó: paksifc.hu)

 

Tamás Olivér a Mol Fehérvár FC labdarúgója, ám ősszel az NB II-es Budaörs kölcsönjátékosa volt – így a paksiak vezetőedzője, Bognár György jól ismerheti a képességeit. A 19 éves, többszörös utánpótlás-válogatott védő 9 másodosztályú mérkőzésen egyszer volt eredményes, s a tavaszt már Pakson tölti.

„Nagyon boldogan vettem a Paks megkeresését, hiszen korábban már dolgoztam együtt Bognár Györggyel, és abban a néhány hónapban, amit együtt töltöttünk, rendkívül jól éreztem magam. Ami a tavaszt illeti, szeretnék minél több mérkőzésen a pályára lépni, ezeken minél jobban teljesíteni, valamint maximálisan a csapat érdekeit szolgálni és sok győzelmet bezsebelni. A csak magyar játékos filozófia roppant szimpatikus számomra, bizakodó vagyok a jövőt illetően” – mondta a paksifc.hu-nak Tamás Olivér.

A paksiak emellett azt is bejelentették, hogy a 24 éves középső védő, Lenzsér Bence és a 25 esztendős kapus, Rácz Gergő egyaránt 2024 nyaráig hosszabbította meg a szerződését. Előbbi tíz, utóbbi két élvonalbeli bajnoki mérkőzésen lépett pályára eddig a 2020–2021-es idényben.

„Örültem a lehetőségnek, hiszen nagyon szeretek Pakson futballozni. Már jó ideje itt vagyok, nem tudom, hová vezet az út vége, de az biztos, hogy kellemesen érzem magam a klubban, és mihamarabb szeretnék szép sikereket megélni együtt a csapattal” – mondta Lenzsér Bence, akinek combizom-fáradtság miatt kellett kihagynia a DVTK elleni, 2–1-re megnyert tavaszi szezonnyitót.

„Felettébb örülök, hogy új szerződést köthettem a klubbal, maximálisan érzem a vezetőség bizalmát. Továbbra is minden erőmmel azon leszek, ha lehetőséget kapok védeni a kapunkat, abba minél kevesebb labda találjon utat, ezáltal további elismeréseket érjünk el csapatszinten” – fogalmazott Rácz Gergő, aki végig a pályán volt a miskolci csapat ellen.

A Paks januárban már Szabó Jánossal, Hahn Jánossal, Osváth Attilával és Kulcsár Dáviddal is szerződést hosszabbított.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők: Tamás Olivér (Mol Fehérvár)
Kölcsönből visszatérők: Forgács Dávid (Szentlőrinc), Szabó Bálint (Kaposvári Rákóczi)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: 
Távozók: Kővári Róbert (Szeged-Csanád Grosics Akadémia)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: