PAFC: Gallardo a felcsútiaknál folytatja - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.12. 17:08
null
A spanyol középpályás elmondása szerint azonnal igent mondott Benczés Miklós hívószavára (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be Francisco Gallardo szerződtetését. A Diósgyőr korábbi spanyol középpályása egy plusz egyéves szerződést írt alá felcsúti együttesnél.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, már a múlt héten jelentek meg hírek arról, hogy a középpályás a felcsútiaknál folytatja, azonban hivatalosan csak ma jelentették be Gallardót Felcsúton.

A spanyol játékosnak nem lesz teljesen ismeretlen új együttese, hiszen a Diósgyőrnél töltött évei alatt már dolgozott együtt a jelenleg az NB I-es újonc kispadján ülő Benczés Miklóssal.

„Nagyon szép emlékeim vannak a Benczés Miklóssal eltöltött diósgyőri időszakról. Nem véletlen, hogy az első hívó szavára igent mondtam, és a Puskás Akadémiához igazoltam. A vezetőedzővel egyeztetve feladatom lesz, hogy segítsek a fiataloknak az NB I-es beilleszkedésben, és minél jobb eredményhez segítsem a PAFC-ot a bajnokságban” – mondta a pályafutása nagy részét a Sevillánál töltő Gallardo a pfla.hu-nak.

A spanyol két éve szerződött Magyarországra. A 33 éves középpályás 40 mérkőzésen lépett pályára a DVTK színeiben az NB I-ben, és ezalatt három gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:Barcsay Márk (Videoton FC),Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Francisco Gallardo (spanyol, szabadon igazolható, legutóbb DVTK) Hahn János (MVM Paks), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Károly Bálint (Videoton FC), Mikola László (Videoton FC), Molnár Tibor (Videoton FC),Uros Nikolics (szerb, Videoton FC – kölcsönbe), Papp Marcell (Videoton FC), Szelei Donát (Videoton FC),Tamás Márk (Videoton FC),Tischler Patrik (MTK Budapest), Tóth László (Videoton FC),Vachtler Csaba (Videoton FC), Vallejos Dominique (Videoton FC), Mamadou Wagué (francia, szabadon igazolható, legutóbb DVSC), Szekeres Adrián (Videoton FC – kölcsönbe)
Távozik/távozhat:Czirjék Zoltán (Videoton FC, kölcsönből vissza),Chukwucheben „Morris” Enete (nigériai, Videoton FC), Kleinheisler László (Videoton FC – kölcsönből vissza), Nagy Dániel (Videoton FC – kölcsönből vissza, onnan Siófok), Papp Szilárd (Videoton FC – kölcsönből vissza, onnan Siófok), Soós János (Békéscsaba Előre)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik