PAFC: a keret változhat, a szakmai stáb bővülhet

Vágólapra másolva!
2013.12.27. 09:13
Az élvonalbeli újonc Puskás Akadémia labdarúgócsapatának keretében nem tervez nagy változást Benczés Miklós vezetőedző, viszont a szakmai stáb erősödhet a télen.

„A tervek szerint két-három játékost szerződtetnénk, távozók ennek függvényében lehetnek. Egyelőre neveket sem tudok mondani, mármint hogy kiket igazolnánk, csak posztokban gondolkodunk – nyilatkozta Benczés Miklós, majd kitért a szakmai stáb változásaira. – Spanyol erőnléti edzővel szeretnénk bővülni. A spanyol futball meghatározó, ezért is lenne jó onnan erősíteni a szakmai vonalat. Eddig csak Szűcs Péter foglalkozott a játékosokkal, de ő az egész akadémiát felügyelte, ez pedig nem egyszerű feladat. Ezenkívül szeretnék egy főállású manuálterapeutát, vagyis egy gyógytornászt a masszőrök mellé, aki a sérülésekkel foglalkozik.”Benczés Miklós, majd kitért a szakmai stáb változásaira. – Spanyol erőnléti edzővel szeretnénk bővülni. A spanyol futball meghatározó, ezért is lenne jó onnan erősíteni a szakmai vonalat. Eddig csak Szűcs Péter foglalkozott a játékosokkal, de ő az egész akadémiát felügyelte, ez pedig nem egyszerű feladat. Ezenkívül szeretnék egy főállású manuálterapeutát, vagyis egy gyógytornászt a masszőrök mellé, aki a sérülésekkel foglalkozik.”

A felcsúti csapat január 13-án kezdi el a felkészülést, majd január 30. és február 12. között Spanyolországban, a tervek szerint Sevilla környékén edzőtáborozik. Lesz mire alapozni a tizennegyedik helyen álló, a már kieső pozícióban szerénykedő MTK Budapestet csak két ponttal megelőző gárdának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat:
Kiszemeltek: Torghelle Sándor (szabadon igazolható, legutóbb Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik