PAFC: a görög védő jó eséllyel marad Felcsúton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.18. 13:32
A görög védő, Vasziliosz Aposztolopulosz valószínűleg marad Felcsúton, és az NB I újonca reménykedik a Videotonhoz aláíró Kleinheisler László maradásában is – többek között erről beszélt a felkészülést szerdán megkezdő Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós.

„Több játékosnak is lejár a kölcsönszerződése – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője a Nemzeti Sportnak ama labdarúgókra utalva, akiket a Videotonhoz köt a megállapodásuk. – A görög védő, Vasziliosz Aposztolopulosz nagy eséllyel marad, csakúgy, mint a kapus Somodi Bence. Még nem dőlt el Nagy Dániel és Szakály Dénes jövője. Kleinheisler László aláírt a Videotonhoz, kérdés, hogy José Gomes, a fehérváriak vezetőedzője számol-e a játékossal. Szeretném, ha a Puskás Akadémiánál maradna.” Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője a Nemzeti Sportnak ama labdarúgókra utalva, akiket a Videotonhoz köt a megállapodásuk. – A görög védő, Vasziliosz Aposztolopulosz nagy eséllyel marad, csakúgy, mint a kapus Somodi Bence. Még nem dőlt el Nagy Dániel és Szakály Dénes jövője. Kleinheisler László aláírt a Videotonhoz, kérdés, hogy José Gomes, a fehérváriak vezetőedzője számol-e a játékossal. Szeretném, ha a Puskás Akadémiánál maradna.”

A nigériai támadó középpályást, Chukwuchabem Enetét – művésznevén Morrist – már szerződtető felcsúti klub vezetőedzője a további tervezett igazolásokról elmondta: a Kaposvár kapusa, Lubos Hajdúch nagy valószínűséggel náluk véd a következő szezontól, azonban a legutóbb a Kecskemétben játszó Vaskó Tamás egyelőre nincs képben. A csapat mindenképpen szeretne támadót szerződtetni.

Az U19-es és az NB III-as csapatból nyolcan (Barcsai Márk, Károly Bálint, Molnár Tibor, Papp Marcell, Szelei Donát, Tamás Márk, Tóth László, Vachtler Csaba) a felnőttekkel kezdik el a munkát.

Mint arról korábban beszámoltunk, a felcsúti csapat július 22-én különleges felkészülési mérkőzést vív Sopronban: az ellenfél az angol Premier League-ben szereplő, a legutóbbi szezonban a nyolcadik helyen záró West Bromwich Albion lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik