Oenning egyszer sem játszana a Fradival; súlyos következmények Sopronban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 08:42
null
Manjrekar James (bordóban) és a Vasas várhatja a pénteki sorsolást (Fotó: Földi Imre)
Befejeződtek a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének küzdelmei, lássuk, hogyan értékelték a szerdai mérkőzéseket a vezetőedzők!

VASAS–ÚJPEST 0–1
Továbbjutott: a Vasas, 2–2 után idegenben lőtt több góllal.

NEBOJSA VIGNJEVICS AZ Újpest vezetőedzője a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a csapata játékával a közismert nehézségek mellett elégedett, és bár csalódott a kiesés miatt, természetesen folytatni szeretné a munkát Újpesten.

MICHAEL OENNING, Vasas vezetőedzője kérdésünkre, hogy a folytatásban mikor találkozna inkább a Fradival, az elődöntőben két meccsen, vagy a döntőben, amikor már csak egy meccs dönt, mosolyogva úgy felelt, legszívesebben egyáltalán nem játszana a Ferencvárossal.

A meccs után történtekhez kapcsolódik, hogy a vasasos Felix Burmeister és az újpesti Souleymane Diarra között történt egy kisebb összetűzés az öltözőbe menet, ám Oenning szerint nem volt komoly az eset, csak az érzelmek buzogtak túl a játékosokban.

A TELJES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ VÁGATLANUL

SOPRON–BUDAFOK 0–2
Tj.: a Budafok, 3–2-vel

SUPKA ATTILA, a Sopron vezetőedzője: – Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Hetek óta nem tudunk „felállni". Olyan helyzetekből kapjuk a gólokat, amelyek elhárítására már az edzéseken felkészülünk. A korán kapott gól lendületet adott a Budafoknak, és sikerült a gödröt mélyebbre ásni. Ami a nézőtéren elhangzott a személyemre vonatkozóan, remélem, azok is meghallják és magukra veszik, akiknek ugyanakkora a felelősségük, mint nekem, és intézkednek. Velünk vagy nélkülünk, de sürgősen lépni kell.

– A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-ben kilenc meccse nyeretlen (a kilencből négyszer vereséget is szenvedő), a bajnokságban 13. helyen álló Sopronnál a kupameccstől függetlenül is kérdésessé vált Supka Attila jövője – így pedig még inkább...

PRUKNER LÁSZLÓ, a Budafok vezetőedzője: – Történelmi sikert arattunk, gratulálok a srácoknak. Remekül küzdöttünk, játékban jobbak voltunk. Szerencsénk volt, hogy hamar megszereztük a vezetést, ez óriási lökést adott.

– A Budafokéhoz hasonló bravúrra 2000-ben volt legutóbb példa, amikor a Tápiószentmárton jutott NB III-as csapatként a legjobb négy közé, az elődöntőben a Vasas búcsúztatta. A piros-kékeket most a Budafok is kaphatja ellenfélül...

SZOLNOK–MEZŐKÖVESD 3–4
Tj.: a Mezőkövesd, 7–4-gyel

BALOGH PÁL, a Szolnok vezetőedzője: – Nem volt veszítenivalónk, mindenképpen nyerni akartunk. A második félidőben jól játszottunk, sok energiát fektettük a támadásainkba, hátul azonban nem koncentráltunk megfelelően. Idehaza három gólt szereztük élvonalbeli csapat ellen, minden dicséretet megérdemel csapatunk.

TOMISZLAV SZIVICS, a Mezőkövesd vezetőedzője: – A nézők számára szórakoztató volt a mérkőzés. A két meccs alapján megérdemeltük a továbbjutást, egyúttal történelmet írtunk, hiszen a Mezőkövesd csapata először jutott a Magyar Kupa elődöntőjébe.

– A Magyar Kupa elődöntőjének sorsolását péntek reggel 7.30 és 8 óra között rendezik meg az M4 Sportreggeli című műsorában.

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

2017. március 28. (kedd)
Mezőkövesd–Szolnok (NB II) 3–1
2017. március 29. (szerda)
Budafok (NB III)–Sopron (NB II) 1–2
Ferencváros–DVTK 2–1
Újpest–Vasas 1–2

VISSZAVÁGÓK
2017. április 4. (kedd)
DVTK–Ferencváros 0–0
Továbbjutott: a Ferencváros, 2–1-gyel

2017. április 5. (szerda)
Szolnok (NB II)–Mezőkövesd 3–4
Tj.: a Mezőkövesd, 7–4-gyel
Sopron (NB II)–Budafok (NB III) 0–2
Tj.: a Budafok, 3–2-vel
Vasas–Újpest 0–1
Tj.: a Vasas, 2–2 után idegenben lőtt több góllal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik