Nyolcmillió fontos bombaüzlet után szerződtethetik Nikolicsot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 21:49
null
Nikolics (balra) érkezését továbbra is biztosra veszik Varsóban (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online lengyelországi értesülései szerint már csak idő kérdése, hogy a Legia Warszawa bejelentse Nikolics Nemanja szerződtetését. Ugyanakkor a fehérvári csatárral szemben valamelyest elsőbbséget élvez Ondrej Duda ügye – a szlovák középpályás hamarosan nyolcmillió fontért szerződhet Angliába.

 

A Nemzeti Sport Online a Legiához közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lengyel klubnál, a múlt heti sajtóhíreknek megfelelően biztosra veszik, hogy a Videoton csatára, Nikolics Nemanja hozzájuk szerződik.

Úgy tudjuk, a Legiánál nem jelent problémát Nikolics havi 20 ezer eurós fizetési igénye – a legia.net korábbi híre szerint ugyanis a csatár ekkora összegért hosszabbított volna a Videotonnal, de ezt Fehérváron sokallták.

A varsói klubnál azonban jelenleg nem Nikolics szerződtetése a fő téma, hanem a szlovák válogatott támadó középpályás, Ondrej Duda eladása.

A tavaly februárban Szlovákiából szerződtetett futballista ebben a szezonban 25 meccsen öt gólt és négy gólpasszt jegyzett a lengyel élvonalban. A nagy tehetségnek tartott, 20 éves játékosért több angol élvonalbeli klub is bejelentkezett.

Ondrej Duda nyolcmillió fontért szerződhet a Legiától Angliába (Fotó: archív)
Ondrej Duda nyolcmillió fontért szerződhet a Legiától Angliába (Fotó: archív)

 

A Southampton állítólag nyolcmillió fontot sem sajnálna érte, de még az sem biztos, hogy ez az összeg elegendő lesz a megszerzéséhez, ugyanis a Legia válogathat az ajánlatok közül.

Az átigazolási piac hírei mellett a bajnoki hajrá is lázban tartja a szurkolókat, ugyanis három fordulóval a szezon vége előtt a címvédő Legia a második helyen áll a tabellán, hátránya egy pont a listavezető, három magyart – Holman Dávidot, Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt – is foglalkoztató Lech Poznannal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik