Nyíregyháza: Pölöskey Pétert mégsem szerződtetik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 11:15
Bár korábban már szinte biztosnak tűnt, hogy a Pécsről távozó csatár, Pölöskey Péter Nyíregyházán folytatja a pályafutását, végül mégsem sikerült megegyeznie a feleknek – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A PMFC már korábban bejelentette, hogy az őszi keretből sem Mohl Dávidra, sem Pölöskey Péterre nem számít a szakmai stáb, ezért kereshetnek maguknak csapatot. Szerződést azonban nem bontottak velük, vagyis egyelőre ingyen nem engedik el őket. Úgy tudjuk, ezért is hiúsult meg Pölöskey nyíregyházi szerződése.

„Mi felajánlottuk a pécsieknek, hogy bontsunk szerződést, a klub azonban ebbe nem ment bele. Így hiába egyeztünk volna meg a Nyíregyházával, nem jöhetett létre az egyezség" – erősítette meg az NSO értesülését a futballistát képviselő menedzser, Fülöp Ferenc.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a nyíregyháziak nem akarták kifizetni a PMFC-nek a csatár átigazolási díját.

A játékosügynök hozzátette, hasonló helyzetben van a fent már említett Mohl Dávid is, mert rá sem számítanak, de szerződést sem bontottak vele.

Az még nem dőlt el, hogy a Nyíregyháza Pölöskey helyett igazol-e még csatárt, ez a jövő héten kezdődő törökországi edzőtábor tapasztalataitól is függ.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható – legutóbb South China, Hongkong), Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Branko Ojdanic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Juraj Grizelj (horvát, szabadon igazolható, legutóbb Grindavík – Izland)

Távozók: Gránicz Patrik (szabadon igazolható), Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter, Gránicz Patrik, Beke Péter (mindkettő kölcsönbe)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Zurabi Arziani (grúz, Szahalin – Oroszország), Dato Darcimelija (grúz, FK Szevasztopol II – Ukrajna), Juraj Halenár (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Deniss Ivanovs (lett, FK Liepaja – Lettország), Michael Kovacevic (svájci, szabadon igazolható, legutóbb Sztara Zagora – Bulgária), L’Imam Seydi (francia, Nyíregyháza Spartacus), Igor Zofcák (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők: Bosnjak Predrag (FTC)
Kölcsönből visszatérők: Dajka László (Nyírbátor), Perger Géza Bence (Balmazújváros), Reznek Donát (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:

Távozók: Huszák Tamás (Soroksár), Molnár Marcell, Patály János (Diósd?), Póti Krisztián, Spitzmüller István (Békéscsaba), Borisz Zsivanovics (szerb)
Kölcsönbe távozók: Bajzát Péter (Mezőkövesd), Dajka László (Cigánd), Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Reznek Donát (Cigánd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Nagy Zoltán (DVSC), Szécsi Márk (DVSC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik