Nyíregyháza: „Nagy tervekkel érkezett...” – osztoznak a Lázár család fájdalmában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.22. 15:27
Nevelőegyesülete, az Újpest FC után Lázár Bence másik magyarországi klubja, a jelenleg NB II-es Nyíregyháza is részvétét fejezte ki a hivatalos honlapján, a nyiregyhazaspartacus.hu-n egykori csatára halálhírére reagálva.

„Döbbenet. Nincs rá jobb szó – búcsúzik egykori játékosától a Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján. – Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt. Nehéz felfogni, az ember nem akarja tudomásul venni.

Nagy tervekkel érkezett néhány éve Nyíregyházára Újpestről. Az edzések során aztán folyamatosan fájdalmat érzett, ezért 22 esztendősen úgy döntött, befejezi a labdarúgást. Egy évvel később kiderült, hogy leukémiával küzd. Kezelések, műtétek után úgy tűnt, hogy legyőzte a betegséget. Tegnap jelezte a család, hogy vérkészítményre van szükség, csütörtökön hajnalban pedig itt hagyott bennünket. Mindössze 26 éves volt.

A család fájdalmában osztozunk, a Nyíregyháza Spartacus nevében őszinte részvétünket fejezzük ki. Lázár Bence emlékét örökké megőrizzük!"

Lázár Bencének felnőttként az Újpest mellett két klubja volt, 2010-ben az osztrák alacsonyabb osztályú SV Würmlában, 2014-ben pedig a Nyíregyházában futballozott, a nyírségieknél öt meccsen játszott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik