NS: Vignjevics kontra Szivics; Németh András és a tanulságok - péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.04. 23:29
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
♦ Két edző egy eset: az újpesti Nebojsa Vignjevics jól tudja, hogy Tomiszlav Szivics, a DVTK mestere bármikor képes előállni valami váratlannal, vasárnap azonban ő és persze a csapata szeretne meglepőt húzni.

♦ Egy régi kapcsolat is közrejátszhat abban, ha végül megnyílik a Sporting Kansas City felé vezető út Németh Krisztián előtt.

♦ Saját bevallása szerint tanult az előző napi hibáiból, elsősorban ennek köszönheti a száz hát világbajnoki aranyát, ám a döntő végén maga is meglepődött, amikor felnézett az órára és látta, hogy világrekorddal győzött. Hosszú Katinka első aranya a dohai rövid pályás úszó-világbajnokságon.

♦ A vasárnap kezdődő Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta női kézilabda-válogatottunk a franciák ellen. A mérkőzés Németh András szövetségi kapitány számára sok tanulsággal szolgált. De vajon ebből mit tud a csapat profitálni az Eb-n?

♦ A mélyvénás trombózis miatt kórházban kezelt olimpiai bajnok Vajda Attila lábát csak fokozatosan lehet terhelni, így teljes felépülésére minden bizonnyal hónapokat kell várni.

♦ Merész célokkal vág neki az új idénynek az alpesi síző Miklós Edit, akiért egy ország szorított a szocsi téli olimpián.

♦ Olimpiai bajnokaink az egészséges étkezés mellett kampányolnak, most éppen halfogyasztásra ösztönöznek. De hogy ne csak beszéljenek róla, be is mutatták konyhaművészeti tudományukat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik