Női NB I: Varga Attila lett az MTK vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2019.12.11. 21:56
A női labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatánál Varga Attilát nevezték ki vezetőedzőnek, aki az ideiglenesen irányító Vass László helyére érkezik január 1-jétől. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a szakemberrel másfél évre szóló szerződést kötöttek.

„Az elmúlt időszakban kerestük a megfelelő jelöltet a női csapat élére, és Varga Attila személyében egy felkészült, alaposan dolgozó szakember érkezik az MTK-hoz. Szigorú edző hírében áll, aki szereti a fegyelmet az öltözőben. Az is előny, hogy rendelkezik a legmagasabb képesítéssel, a Pro-licences tanfolyamot ráadásul azzal a Schumi Dórával végezte, aki az U19-es csapatunkat is irányítja, ami előrevetíti azt, hogy a korosztályos és a felnőtt együttes közötti kapcsolat az eddiginél is szorosabb és hatékonyabb lehet” – idézi az mtkhungaria.hu Csopaki Istvánt, a kék-fehérek szakágvezetőjét. „Az elmúlt időszakban kerestük a megfelelő jelöltet a női csapat élére, és Varga Attila személyében egy felkészült, alaposan dolgozó szakember érkezik az MTK-hoz. Szigorú edző hírében áll, aki szereti a fegyelmet az öltözőben. Az is előny, hogy rendelkezik a legmagasabb képesítéssel, a Pro-licences tanfolyamot ráadásul azzal a Schumi Dórával végezte, aki az U19-es csapatunkat is irányítja, ami előrevetíti azt, hogy a korosztályos és a felnőtt együttes közötti kapcsolat az eddiginél is szorosabb és hatékonyabb lehet” – idézi az mtkhungaria.hu Csopaki Istvánt, a kék-fehérek szakágvezetőjét.

Varga játékosként részese volt az Újpest 1989–90-es bajnoki címének, két évvel később tagja volt a lila-fehérek Magyar Kupa- és Szuperkupa-győztes csapatának. Edzőként a Soroksárral két, a Cegléddel egy NB III-as bajnoki címet szerzett, majd bent tartotta a második vonalban a Siófokot, ahol azért került az országos figyelem középpontjába tavaly májusban, mert egy meccs után az M4 Sportnak nyilatkozva az U19-es csapatba zavarta hibázó védőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik