NB II: a Haladás megajándékozza az egészségügyi dolgozókat

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.08.28. 09:39
null
Séllei Árpád ügyvezető (b1) az ügyben szervezett sajtótájékoztatón (Fotó: vaol.hu)
Az őszi szezon nyolc hazai bajnoki mérkőzésére összesen 800 jegyet ajánlott fel a Markusovszky Kórház dolgozói számára a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának vezetése – írja a klub közleménye.

 

A klub ezzel szeretné megköszönni, meghálálni az egészségügyben dolgozók kitartó, lelkiismeretes munkáját – különösen azt az elképesztő munkát, amit a koronavírus-járvány idején nyújtottak. Az első 100 darab, a vasárnap 19 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás–Szeged Csanád-Grosics Akadémia bajnokira szóló jegyet péntek délelőtt adta át a kórházban Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója dr. Nagy Lajosnak, a Markusovszky Kórház főigazgatójának – közölték a zöld-fehérek.

„Az egészségügyi dolgozók áldozatkész munkája után kicsit talán tudunk nekik mi is segíteni. Az egészségügyben dolgozók a covid miatt elképesztő terhelés alatt dolgoztak, óriási elismerés illeti a munkájukat. A Haladás igyekszik a társadalmi felelősségvállalásának eleget tenni, ennek most első lépéseként a kórházat kerestük meg” – jelentette ki az első jegyek ünnepélyes átadásán Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik