NB I: Vaskó 2 meccset kapott; fizet az Újpest, az FTC és a Pécs

Vágólapra másolva!
2013.04.03. 21:41
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szerdai ülésén két mérkőzésre eltiltotta az NB I 21. fordulójában kiállított Vaskó Tamást (Kecskemét). Elek Ákos (DVTK), Jaszmin Mecinovics (Eger) és Tímár Krisztián (Siófok) egy-egy mérkőzést hagy ki piros lapja miatt.

A DVSC-Tevának rendezési hiányosságok miatt szövetségi ellenőrt kell fogadnia a következő hazai bajnokijára. Az Újpest – szurkolói rasszista megnyilvánulásai és pirotechnikai eszközök használata miatt – 150 ezer forintos bírságot fizet. Rendezési hiányosságok miatt fizet a Ferencváros is (100 ezer forintot), a Pécs szintén százezret „csönget” drukkerei rasszista megnyilvánulásai miatt. A fegyelmi bizottság Márton Gábor pénzbírságát (a pécsi tréner a Videoton elleni Ligakupa-elődöntő után kritizálta a játékvezetőt) hatályában fenntartotta.

Az NB II-ben Komlósi Ádám (Kazincbarcika) két, Bogdány Csaba (Mezőkövesd) három, Szalai Vilmos (Mezőkövesd) egy, Dos Santos Rocha Da Silva Lucas (Vasas) egy, Sallér Márk (Ajka) egy soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A Kazincbarcika és a Szeged megkapta 3–0-val a Vác elleni, elmaradt bajnoki mérkőzése pontjait.

További MLSZ fegyelmi határozatok a szövetség honlapján!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik