NB I: vajon melyik csapatban folytatja a korábbi Fradi-légiós?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 11:19
Az ukrán élvonalban szereplő Hoverla Uzshorod játékosa, Szerhij Kuznyecov a Nemzeti Sport Online-nak adott korábbi nyilatkozatában nem zárta ki, hogy Magyarországon folytatja pályafutását. A 32 esztendős csatárt most egy ukrán portál faggatta a jövőjéről, mely továbbra is kérdéses, de úgy tűnik, apró előrelépés történt az ügyében.

A labdarúgás alapjait a Ferencvárosban elsajátító játékos januárban a DVSC-Tevával tárgyalt az átigazolásáról. A futballista azonban – ahogy azt az NSO-nak elmondta – nem tudott megegyezni a debreceni vezetőkkel, így meghiúsult a klubváltása, de már akkor sem zárta ki, hogy egy másik magyar együtteshez szerződik.a DVSC-Tevával tárgyalt az átigazolásáról. A futballista azonban – ahogy azt az NSO-nak elmondta – nem tudott megegyezni a debreceni vezetőkkel, így meghiúsult a klubváltása, de már akkor sem zárta ki, hogy egy másik magyar együtteshez szerződik.

A rutinos csatár csapatnevet most sem említett, ám szavaiból arra lehet következtetni, közeledtek az érintett felek álláspontjai.

„Tárgyalunk, és jó esély van rá, hogy hamarosan aláírjuk a megállapodást” – mondta Kuznyecov, aki teljesen felépült korábbi sérüléséből, és maradéktalanul elégedett térdének terhelhetőségével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik