NB I: Urbányi elárulta, a Honvéd ajánlatot tett Eppelnek

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 13:23
null
Urbányi István beszélt Eppel Márton és Davide Lanzafame jövőjéről (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Urbányi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elárulta, hogy a klub ajánlatot tett Eppel Mártonnak.

„Eppel Márton ügye komplex, nulla és száz százalék között bármennyi lehet az esélye annak, hogy nálunk folytatja – mondta el Urbányi István. Tegnapelőtt beszéltem vele, mondtam neki, hogy mi adtunk egy ajánlatot, ő pedig gondolja végig, hogy számára mik azok a kondíciók, amelyek mellett újra el tud köteleződni a Honvéd mellett. Nagyon szeretne nálunk játszani, de ilyenkor érhető, hogy a Kispest nem egy olyan büdzsével működő klub, hogy azt mondjuk neki, hogy írjon le a papírra egy számot, aztán mehet is a dolog. A mi oldalunk teljesen tiszta. Eppel nagyszerű játékos, hamar be tud illeszkedni a csapatba, ismeri a légkört.”

A sportigazgató szót ejtett Davide Lanzafame jövőjéről is.

„Davide játéktudását és azt, amit a Honvédért tett, senki sem vonja kétségbe. Az előző idényben volt egy időszak, amikor a gárda nélküle is jól teljesített, ami után úgy érezte, hogy akkor inkább továbblépne és keresne egy olyan lehetőséget, ahol a pályafutását befejezheti, ennek szellemében is mentünk el a szünetre. Most szerintem az a szituáció, hogy azért nem könnyű a megfelelő kondíciókkal ajánlatot kapni, úgyhogy Lanzafame ezen a héten egyénileg, külön edzővel készül, de ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő héttől már a társaival edzhet. Az idei nyár az átigazolások szempontjából hosszú lesz a vírus miatt, sok minden történhet még, bármilyen tekintetben.”

A sportvezető hozzátette, a keret készen áll a bajnokságra, új játékos pedig minden bizonnyal már csak akkor érkezhet, ha az együttes valakit elad.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Kesztyűs Barna (Paksi FC, kölcsön után végleg), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros, kölcsön után végleg), Nagy Sándor (ukrajnai, Debreceni VSC), Tamás Krisztián (Mol Fehérvár, legutóbb kölcsönben ZTE FC), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás), Zsótér Donát (Újpest FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Lukács Dániel (Tiszakécske), Májer Milán (ETO FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Eppel Márton (Cercle Bruges – Belgium, szabadon igazolható)
Távozók: Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr, kölcsön után végleg), Tonci Kukoc (horvát, szabadon igazolható), Levkovich Robi (magyar-izraeli), Macdonald Niba (kameruni)
Kölcsönbe távozók: Juhász Zsombor
(Gyirmót FC Győr), Irimiás Gergő(FC Ajka), Kovács Nikolasz (FC Ajka, ismét kölcsönbe), Májer Milán (ETO FC Győr), Temesvári Attila (tiszakécskei kölcsön után ETO FC Győr), Tóth Péter (FC Ajka),Tömösvári Bálint (győri kölcsön után BFC Siófok), Zvara Levente (FC Ajka)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mayron George (Costa Rica-i, FC Midtjylland – Dánia), Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Davide Lanzafame (olasz)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik