NB I: újabb alapemberével hosszabbított az újonc ZTE

Vágólapra másolva!
2019.05.27. 20:02
Babati Benjamin és Kocsis Gergő után újabb alapemberrel hosszabbított szerződést a labdarúgó NB I újonca, a Zalaegerszeg: Miroszlav Grumics 2020 nyaráig írt alá.

„A feljutás után egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék, és az NB I-ben is a Zalaegerszeg színeiért akarok küzdeni – mondta Grumics a ztefc.hu-nak a szerződéshosszabbítás után. – Az élvonalban is jó játékkal és győzelmekkel szeretnénk majd megörvendeztetni szurkolóinkat, amihez természetesen én is minél jobb játékkal próbálok hozzájárulni.”„A feljutás után egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék, és az NB I-ben is a Zalaegerszeg színeiért akarok küzdeni – mondta Grumics a ztefc.hu-nak a szerződéshosszabbítás után. – Az élvonalban is jó játékkal és győzelmekkel szeretnénk majd megörvendeztetni szurkolóinkat, amihez természetesen én is minél jobb játékkal próbálok hozzájárulni.”

Grumics – aki megfordult korábban többek között a Kaposvárban, a PMFC-ben, a DVTK-ban, a Kisvárdában és a Kozármislenyben is – idén télen szerződött a Haladástól a ZTE-hez, melynek színeiben tavasszal 14 NB II-es bajnokin két góllal és ugyanennyi gólpasszal segített a bajnoki cím és feljutás kivívásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik